Hoe Een Externe Harde Schijf Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Externe Harde Schijf Te Openen
Hoe Een Externe Harde Schijf Te Openen

Video: Hoe Een Externe Harde Schijf Te Openen

Video: Hoe Een Externe Harde Schijf Te Openen
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2023, Maart
Anonim

Een externe harde schijf is voor veel mensen een must. Het is ontworpen om een grote hoeveelheid informatie over te dragen en op te slaan. Moderne draagbare schijven kunnen meerdere terabytes bevatten. Natuurlijk weet niet iedereen hoe ze te gebruiken. Maar in werkelijkheid is het eenvoudig om te leren hoe u een harde schijf opent.

Hoe een externe harde schijf te openen
Hoe een externe harde schijf te openen

Noodzakelijk

computer, externe harde schijf met een set draden, stuurprogramma's

instructies:

Stap 1

Als uw draagbare harde schijf nog ingepakt is, haalt u deze voorzichtig uit de doos. Dit is vrij kwetsbaar, dus laat het niet vallen of sla er niet op.

Stap 2

Moderne verwisselbare harde schijven zijn eenvoudig aan te sluiten op uw computer. Neem de draad die bij de set wordt geleverd. Aan één kant zit een USB-stekker. Neem de tegenoverliggende stekker en sluit deze aan op de verwisselbare harde schijf. Er is slechts één connector op de verwisselbare harde schijf. Een USB-aansluiting op de computer (connectoren kunnen zich aan de achterkant, voorkant en zijkant van de behuizing van de systeemeenheid bevinden). Sommige harde-schijfmodellen hebben mogelijk 2 USB-poorten aan één kant van de draad, sluit beide aan op uw pc. Met deze optie van externe harde schijven kunt u op een hogere snelheid werken.

Stap 3

Het bureaublad geeft aan dat er een nieuwe schijf is aangesloten. Na een paar seconden wordt een venster geopend waarin u de verwisselbare harde schijf kunt openen of vanaf deze kunt afspelen (als u een film wilt kijken of naar muziek wilt luisteren). Het is beter om de open functie te selecteren. Hiermee kunt u het gewenste bestand selecteren. Als er plotseling een venster met een keuze aan acties niet opent, ga dan naar Deze computer, selecteer daar een verwisselbare harde schijf en dubbelklik erop met de linkermuisknop (of klik eenmaal met de rechter en selecteer de functie open).

Stap 4

Soms wordt er een driver-cd bij de verwisselbare harde schijf meegeleverd. Vervolgens moet u, voordat u de harde schijf opent, de schijf in de cd-speler plaatsen. Wanneer het venster wordt geopend, selecteert u de functie om stuurprogramma's te installeren (er kan een andere naam zijn, zoek naar de functie die u wilt installeren). Nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op en opent u de draagbare harde schijf.

Stap 5

Er is een ander type verwisselbare harde schijven. Ze zijn aangesloten, ook op een gewoon stopcontact. Zoek na alle bovenstaande stappen de stekker en steek deze in het stopcontact. Meestal worden zo harde schijven met een vormfactor van 3,5 inch aangesloten. Nu zijn dit minder populaire harde schijven.

Populair per onderwerp