Hoe Poorten Op Externe Ip . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Poorten Op Externe Ip . Te Openen
Hoe Poorten Op Externe Ip . Te Openen

Video: Hoe Poorten Op Externe Ip . Te Openen

Video: Hoe Poorten Op Externe Ip . Te Openen
Video: port forwarding eenvoudig verklaard 2024, Mei
Anonim

Externe IP-adressen worden gebruikt wanneer u een externe computertoegang, VPN-verbinding of thuisserver moet maken. De procedure voor het openen van de benodigde poorten is een standaardbewerking die wordt uitgevoerd in de Windows Firewall-instellingen.

Hoe poorten op externe ip. te openen
Hoe poorten op externe ip. te openen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows XP op om de procedure voor het openen van de benodigde poorten uit te voeren en ga naar de groep "Netwerkomgeving" (voor Windows XP).

Stap 2

Selecteer het item "Netwerkverbindingen bekijken" en open het contextmenu van uw internetverbinding door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 3

Geef het item "Eigenschappen" op en ga naar het tabblad "Geavanceerd" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Gebruik de optie "Opties" en open een nieuwe poort door op de knop "Toevoegen" te klikken.

Stap 5

Voer de gewenste waarde in voor de naam van de poort die moet worden geopend in het veld Beschrijving en 127.0.0.1 in de Naam of het IP-adres van de computer in uw netwerk.

Stap 6

Voer de vereiste waarden van de poortnummers in de regels "Interne poort" en "Externe poort" in en specificeer het gebruikte TCP / UDP-protocol in de overeenkomstige sectie.

Stap 7

Bevestig de uitvoering van de opdracht om de geselecteerde poort te openen door op OK te klikken en herhaal de bovenstaande procedure voor elke poort die moet worden geopend (voor Windows XP).

Stap 8

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows Vista te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren voor het openen van de vereiste poort (voor Windows Vista).

Stap 9

Vouw de koppeling Beveiliging uit en selecteer Windows Firewall.

Stap 10

Vouw het knooppunt Een programma toestaan door Windows Firewall te lopen uit en bevestig uw beheerdersrechten door het wachtwoord in te voeren in het systeempromptvenster dat wordt geopend.

Stap 11

Selecteer de optie "Poort toevoegen" en voer de gewenste waarde in voor de naam van de poort die moet worden geopend in de regel "Naam".

Stap 12

Voer het vereiste nummer in de regel "Poort" in en specificeer het gebruikte TCP / UDP-verbindingsprotocol in de juiste sectie.

Stap 13

Gebruik indien nodig de optie om het bereik van de poort die wordt geopend te wijzigen en voer de waarde van de vereiste parameter in.

Stap 14

Bevestig de uitvoering van het open-commando door op OK te klikken en herhaal dezelfde procedure voor elke te openen poort (voor Windows Vista).

Aanbevolen: