Hoe Een Scheur Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Scheur Te Vinden?
Hoe Een Scheur Te Vinden?

Video: Hoe Een Scheur Te Vinden?

Video: Hoe Een Scheur Te Vinden?
Video: SCHEUREN IN PLAFOND REPAREREN ~ simpel trucje! 2024, April
Anonim

Crack is een programma om betaalde software te kraken. Als het programma is betaald, heeft het meestal een proefperiode en vereist vervolgens betaling en het verstrekken van een registratiecode. De vakmensen hebben het hier echter ook geprobeerd: nu kun je voor veel programma's een crack vinden.

Hoe een scheur te vinden?
Hoe een scheur te vinden?

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Ga naar rutracker.org. Zoek daar het gewenste programma of spel, voer hiervoor de naam in het veld "Zoeken" in. Meestal zijn games en programma's op deze tracker al opgemaakt met drugs en scheuren in de kit. Daarom, om een crack te vinden voor een programma dat je al hebt gedownload, probeer de distributie van dit programma op deze tracker of andere soortgelijke te vinden en download de gehackte versie opnieuw of voltooi de crack.

Stap 2

Voer in een zoekmachine een zoekopdracht in met de naam van het programma of spel, voeg de zin "download crack" eraan toe. Volg de link en download de voorgestelde. Controleer de bestanden met een antivirusprogramma. Wanneer u met een zoekmachine naar een crack zoekt, moet u de versie van het programma specificeren, aangezien de crack voor verschillende versies kan verschillen.

Stap 3

Ga naar de site https://www.underground.xost.ru/service/cracks.htm. Hiermee kun je een remedie vinden voor een programma of spel op verschillende sites die scheuren bevatten. Voer de naam in van het programma of de game die je wilt hacken in het specifieke systeemveld en klik op de knop "vinden". Of kopieer gewoon de naam van het ene veld naar het andere. Ga naar de crack-website, klik op de downloadlink. U kunt ook gespecialiseerde sites gebruiken om naar scheuren te zoeken. Hier is een lijst met vergelijkbare sites: lomalka.ru, freeserials.com, crackportal.com. Een enorme lijst met sites waar je een crack voor het programma kunt vinden, staat op dit forum

Stap 4

Ga naar de site https://www.series.ws/. Voer in het zoekveld de naam en versie van het programma in dat u nodig hebt en klik op de knop "zoeken". De site heeft ook populaire verzoeken om cracks, waaronder je de crack kunt vinden en downloaden die je nodig hebt. Selecteer links in het menu de eerste letter van de programmanaam en klik op de link, dan krijg je een alfabetische lijst te zien met programma's waarvoor je een crack kunt downloaden.

Aanbevolen: