Hoe Een Scheur Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Scheur Te Verwijderen?
Hoe Een Scheur Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Scheur Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Scheur Te Verwijderen?
Video: 25 EENVOUDIGE KLEDINGHERSTELHACKS OM JE DAG TE REDDEN 2024, Maart
Anonim

Binnenlandse localizers nemen veel verantwoordelijkheid op zich bij het vertalen van games in het Russisch. In veel gevallen doen ze het heel slecht, wat vooral nadelig is voor projecten van AAA-kwaliteit waarvoor professionele acteurs worden ingehuurd. Deze houding dwingt spelers in toenemende mate om Russifiers te verwijderen.

Hoe een scheur te verwijderen?
Hoe een scheur te verwijderen?

Noodzakelijk

Toegang tot internet met de mogelijkheid om bestanden van meer dan 100 mb te downloaden

instructies:

Stap 1

Controleer de ingebouwde talen. Er zijn een aantal games uitgebracht door het "Multi9" -pakket, wat bij installatie 9 talen tegelijk inhoudt (Russisch is daar ook inbegrepen). Het gebeurt zo dat localizers de mogelijkheid uitschakelen om de taal te wijzigen (het is een raadsel waarom), of deze functie is niet vanaf het begin beschikbaar voor de gebruiker. In een dergelijke situatie zal je probleem hoogstwaarschijnlijk worden opgelost door een paar regels in de spelbestanden te wijzigen. Helaas is er in dit geval geen universele manier en worden de specifieke stappen voor elk product afzonderlijk bepaald.

Stap 2

Zoek naar originele bestanden. In de meeste gevallen vervangt de geïnstalleerde crack de originele gegevens in het programma en is er geen manier om ze te herstellen. Gebruikers die dit weten, plaatsen op internet de gegevens die door de vertalers zijn beïnvloed, zodat degenen die dat willen alles kunnen doen "zoals het was". Het is het beste om de torrent-sites te controleren, maar als dit niet mogelijk is, gebruik dan de link ernaast. Houd er rekening mee dat als je de originele voice-acting wilt teruggeven, je bestanden van 100 MB of meer moet downloaden. Het vervangen van de tekst in het spel (software) vereist van 3 tot 15 MB, niet meer. Grotere archieven worden kunstmatig vergroot.

Stap 3

Controleer het installatieprogramma. Het is waarschijnlijk dat om de scheur te verwijderen, u het programma volledig moet verwijderen en vervolgens opnieuw moet installeren. Localizers doen een vergelijkbare wending als het spel niet voorziet in de mogelijkheid om de taal te wijzigen en ze gebruikers het recht willen laten om te kiezen.

Stap 4

Controleer de inhoud van de schijf. Als u Re-pack (speciale montage) van internet hebt gedownload, bevat het gedownloade bestand (afbeelding) waarschijnlijk aanvullende informatie van de auteurs van het archief. Het kan ofwel een "lees mij"-bestand zijn met hints, of bestanden voor het vervangen van de taal.

Stap 5

Zoek naar vergelijkbare opties. Als het vervangen van bestanden om wat voor reden dan ook problemen oplevert, probeer dan een "anglifier" te vinden - een programma dat het tegenovergestelde is van een Russifier. In dit geval hoeft u alleen maar de map te selecteren waarin het spel is geïnstalleerd en op "installeren" te klikken. De methode is de snelste en gemakkelijkste, maar niet altijd beschikbaar.

Aanbevolen: