Hoe Een Scheur In Te Voegen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Scheur In Te Voegen?
Hoe Een Scheur In Te Voegen?

Video: Hoe Een Scheur In Te Voegen?

Video: Hoe Een Scheur In Te Voegen?
Video: SCHEUREN IN PLAFOND REPAREREN ~ simpel trucje! 2024, April
Anonim

Het gemak van Russified-programma's is duidelijk. Zeker als je nog onbekende software onder de knie moet krijgen. Het is natuurlijk beter om te werken met een programma waarin Russisch al beschikbaar is. Als het afwezig is, gebruik dan de crack.

Hoe een scheur in te voegen?
Hoe een scheur in te voegen?

Noodzakelijk

  • - installatieprogramma;
  • - crack naar het programma.

instructies:

Stap 1

Let bij het downloaden van een programma van internetbronnen op de aanwezigheid van de Russische taal erin. Meestal wordt deze add-on in de softwarebeschrijving op verschillende manieren aangegeven. In de lijst met programmaparameters in de regel "Russische taal" kan worden geschreven: is aanwezig, is, ML of crack. In het laatste geval betekent dit dat de gebruiker, om de Russische taal te installeren, deze zelf naar de computer moet downloaden.

Stap 2

Afhankelijk van het formaat waarin je crack wordt gebruikt, kunnen je acties enigszins verschillen. Eerst moet je het programmabestand uitpakken, in de map waarvan je een speciaal document vindt. Het kan op verschillende manieren worden aangeroepen, waarover een bijbehorende uitleg moet staan in de bijgevoegde tekstdocument-instructies.

Stap 3

Het bestandsformaat dat bedoeld is voor de Russificatie van het programma kan worden gevarieerd. In de meeste gevallen is het.exe of.lang,.dll. Hoewel er mogelijk andere extensies van de applicatie zijn.

Stap 4

Om Russification van het programma te starten, moet u het eerst op uw computer installeren. Om dit te doen, voert u het installatiebestand uit met de.exe-resolutie en downloadt u het programma volgens de aanwijzingen van de wizard. Open vervolgens de gedownloade map en zoek het bestand om de Russische taal erin te installeren.

Stap 5

Als de crack wordt gepresenteerd in het.exe-formaat, moet u het werk uitvoeren en het pad voor installatie specificeren om het werk te voltooien. Gewoonlijk is het voldoende om de map met het programma te markeren, waarna de bestanden die nodig zijn voor russificatie automatisch naar het programma worden gekopieerd.

Stap 6

Als de scheur een andere extensie heeft, zul je anders moeten handelen. Om dit te doen, moet u het document kopiëren (in.lang-indeling) en het in een programmamap met de naam "Lang" plaatsen. Soms hoeft u alleen het gekopieerde document te plakken om een nieuwe taal toe te voegen. Hoewel er vaak momenten zijn waarop u bestanden moet vervangen. Vervang in dit geval de bestanden en sluit de programmamap. Voer daarna het programma uit en u kunt het gebruiken.

Aanbevolen: