Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Vinden
Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Vinden

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Vinden

Video: Inloggen zonder wachtwoord 2022, November
Anonim

Door onvoorzichtigheid van de gebruiker of om andere redenen worden wachtwoorden voor het invoeren van verschillende programma's en sites soms verloren of vergeten. Dit veroorzaakt meestal veel ongemak voor de gebruiker van een personal computer, en het zoeken naar een vergeten wachtwoord wordt erg belangrijk. Het vinden van een wachtwoord op de harde schijf van uw computer is niet zo moeilijk. U moet speciale programma's gebruiken.

Hoe een wachtwoord op een computer te vinden
Hoe een wachtwoord op een computer te vinden

Het is nodig

Personal computer, PasswordSpy-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de distributiekit van het PasswordSpy-programma van de site http://passwordspy.ru/. Het is een van de beste programma's in deze categorie omdat het een zeer breed scala aan functies heeft

Stap 2

Nadat u het PasswordSpy-programma hebt gedownload, moet u het installeren. Het is het beste om het programma te installeren in een map op de "C"-schijf. Over het algemeen duurt de installatie niet langer dan een minuut. Voer het programma uit. Er verschijnt een venster voor je, waarin zich verschillende knoppen bevinden. Klik op de knop "Wachtwoorden scannen".

Stap 3

Vervolgens verschijnt een lijst met programma's waarvoor u wachtwoorden kunt vinden. De volledige lijst met programma's die momenteel op de harde schijf van uw computer zijn geïnstalleerd, wordt weergegeven.

Stap 4

Zoek het programma dat je nodig hebt en klik erop. Het systeem geeft een wachtwoord af als het in dit programma is gebruikt. Schrijf dit wachtwoord op in een tekstdocument, om het later niet te vergeten. U kunt uw wachtwoord ook direct wijzigen in een nieuw wachtwoord.

Stap 5

Als u het wachtwoord van een site, bijvoorbeeld vkontakte.ru, wilt weten, klikt u op de regel waar uw browser wordt aangegeven. Een browser is een programma waarmee u door pagina's in het wereldwijde netwerk kunt navigeren.

Stap 6

Zoek vervolgens het bijbehorende adres waarvan u het wachtwoord wilt weten. Ernaast wordt een wachtwoord aangegeven. Het is ook vermeldenswaard dat het programma wachtwoorden vindt die in de browser zijn opgeslagen. Dat wil zeggen, als u het wachtwoord niet hebt opgeslagen bij het inloggen op de site, kan het PasswordSpy-programma het niet vinden. Probeer daarom alle wachtwoorden in de browser op te slaan wanneer u inlogt op verschillende webbronnen.

Stap 7

Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om wachtwoorden op uw computer te vinden, het belangrijkste is dat ze niet volledig van de lokale schijf worden verwijderd. Als alle gegevens over het programma zijn verwijderd, kan het wachtwoord niet worden gevonden met behulp van PasswordSpy.

Populair per onderwerp