Hoe Installeer Je Flash Player Als Je Geen Beheerdersrechten Hebt

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Flash Player Als Je Geen Beheerdersrechten Hebt
Hoe Installeer Je Flash Player Als Je Geen Beheerdersrechten Hebt

Video: Hoe Installeer Je Flash Player Als Je Geen Beheerdersrechten Hebt

Video: Hoe Installeer Je Flash Player Als Je Geen Beheerdersrechten Hebt
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, April
Anonim

Flash player is een kleine applicatie waarmee u videobestanden rechtstreeks op sitepagina's kunt bekijken en ze snel van internet kunt downloaden als onderdeel van de pagina-inhoud. Browsers hebben zo'n hulpprogramma niet in hun samenstelling, daarom bieden ze bij het bekijken van een video aan om een flash-speler te downloaden en te installeren. Dit kan echter niet zonder beheerdersrechten.

Hoe installeer je Flash Player als je geen beheerdersrechten hebt
Hoe installeer je Flash Player als je geen beheerdersrechten hebt

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Download het flash player-archief met de naam flashplayer-mac.xpi. Het is te vinden via zoekmachines op internet. Controleer de gedownloade bestanden met een antivirusprogramma, aangezien u het risico loopt malware te downloaden. Dat wil zeggen, bij het downloaden van nieuwe bestanden is het absoluut noodzakelijk om elk bestand te controleren met een volledige scan, aangezien het kwaadaardige codes kan bevatten die vervolgens automatisch worden gekopieerd naar het register van een personal computer.

Stap 2

Pak het archief uit op de harde schijf van uw computer. Als je geen archiver hebt die bestanden met de xpi-extensie verwerkt, is de standaard winrar voldoende. U moet het gedownloade bestand hernoemen door de extensie te verwijderen en zip toe te voegen. Zoek in de inhoud van het uitgepakte archief de bestanden flashplayer.xpt en NPSWF32.dll, zij zijn verantwoordelijk voor de werking van de flash player in de browser. Nu moet je ze naar je browsermap kopiëren.

Stap 3

Open de map met plug-ins in Deze computer onder het pad C: Gebruikers [gebruikersnaam] Mijn documentenProgramma'sFirefox als u Firefox gebruikt om op internet te surfen. Als u een andere browser gebruikt, raadpleeg dan de help voor uw toepassing om de map voor extra hulpprogramma's te vinden.

Stap 4

Start uw browser en ga naar een site waar videobestanden worden geüpload. Voor deze doeleinden is de site youtube.com perfect. Nu kunt u starten om videobestanden te downloaden en te bekijken. Je kunt ook verschillende videoclips in realtime bekijken, naar muziek luisteren en nog veel meer, het belangrijkste is dat de internetsnelheid normaal is, dat wil zeggen vanaf ongeveer 128 KB. Vergeet ook niet om de speler bij te werken, aangezien veel functies gewoon niet meer werken.

Aanbevolen: