Een Bestand Herstellen Als U Het Niet Hebt Opgeslagen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Herstellen Als U Het Niet Hebt Opgeslagen
Een Bestand Herstellen Als U Het Niet Hebt Opgeslagen

Video: Een Bestand Herstellen Als U Het Niet Hebt Opgeslagen

Video: Een Bestand Herstellen Als U Het Niet Hebt Opgeslagen
Video: W10-0041 Herstellen van een niet opgeslagen Microsoft Word document 2023, December
Anonim

Fouten komen voor in het leven van elke computergebruiker, en soms worden deze fouten als onherstelbaar beschouwd - bijvoorbeeld het onherstelbare verlies van een Word- of Excel-bestand dat u geen tijd had om op te slaan. Er is echter een manier om het verloren bestand te herstellen - de Data Recovery Wizard zal u hierbij helpen. Met deze tool kunt u elk verloren bestand op uw computer herstellen, zelfs als het uit de prullenbak is verwijderd. Met dit programma kunt u ook een overschreven Microsoft Office-document herstellen vanaf een back-up om verloren wijzigingen terug te halen.

Een bestand herstellen als u het niet hebt opgeslagen
Een bestand herstellen als u het niet hebt opgeslagen

instructies:

Stap 1

Open het programma en selecteer de optie Geavanceerd herstel in het hoofdvenster. Er wordt een venster geopend met een lijst met logische partities op uw harde schijven. Selecteer de gewenste sectie en klik op "Volgende" en wacht tot het einde van het lezen van de informatie.

Stap 2

Het scannen kan lang duren, afhankelijk van de grootte en volheid van uw harde schijf. Wanneer het programma klaar is met scannen, toont het venster de structuur van het bestandssysteem in de vorm van een boomstructuur van bestanden en mappen.

Stap 3

Met behulp van de secties "Filter" en "Zoeken" kunt u alle bestanden vinden die betrekking hebben op het verloren formaat om de gewenste onder hen te vinden - als u bijvoorbeeld verloren gegevens in Microsoft Word moet herstellen, stelt u de zoekopdracht in voor Office documenten als filter.

Stap 4

Zoek het vereiste bestand voor de herstelde bestanden in een aparte map die niet samenvalt met de partitie van waaruit het herstel is uitgevoerd.

Stap 5

Het is raadzaam om de herstelde mappen en bestanden op een andere harde schijf of een andere logische partitie op te slaan - anders kunt u de bestanden overschrijven en gaat de informatie die u uit het bestand nodig hebt volledig verloren.

Aanbevolen: