Hoe Weet Je Welke Flash Player Je Hebt

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Welke Flash Player Je Hebt
Hoe Weet Je Welke Flash Player Je Hebt

Video: Hoe Weet Je Welke Flash Player Je Hebt

Video: Hoe Weet Je Welke Flash Player Je Hebt
Video: Почему Flash Player нужно срочно удалить 2024, Mei
Anonim

Voor de normale werking van elke browser zijn extra componenten vereist, anders worden internetpagina's niet volledig geladen en zijn veel functies helemaal niet beschikbaar. Een van de belangrijkste componenten van elke internetbrowser is de Flash Player. Zonder dit kunt u geen animaties op internetpagina's bekijken, flashgames spelen, enz. Ook moet de Flash Player-versie van tijd tot tijd worden bijgewerkt.

Hoe weet je welke Flash Player je hebt
Hoe weet je welke Flash Player je hebt

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - het Revo Uninstaller-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om te zien welke versie van dit programma op uw computer is geïnstalleerd. De eerste manier is als volgt. Klik op Begin. Ga naar het "Configuratiescherm". Selecteer vervolgens het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen. Afhankelijk van het type menu en de versie van het besturingssysteem bevindt dit onderdeel zich in verschillende secties.

Stap 2

Open Programma's toevoegen of verwijderen. Selecteer vervolgens "Sorteer programma's op naam". Dus onder de allereerste in de lijst moeten programma's worden weergegeven van het Adobe-bedrijf, dat de ontwikkelaar van Flash Player is. Zoek onder hen naar Flash Player. Daar wordt de versie van het programma geschreven dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Er zijn momenten dat er geen Flash Player tussen de programma's zit. Dan moet je de software gebruiken die informatie toont over alle geïnstalleerde applicaties. Download het hulpprogramma Revo Uninstaller van internet. Het is ontworpen om programma's te bekijken en te verwijderen. Installeer het op uw computer. Voer het hulpprogramma uit.

Stap 4

Nadat u Revo Uninstaller hebt gestart, ziet u dat er een lijst met geïnstalleerde programma's in het venster wordt weergegeven. Ze staan in alfabetische volgorde. Zoek dus naar Adobe Flash Player bovenaan de lijst. Door met de linkermuisknop op het programma te klikken, kunt u de versie bekijken.

Stap 5

U kunt de versie van het programma ook rechtstreeks op de officiële website van het Adobe-bedrijf vinden. Ga naar de homepage van de site. Ga daarna naar "Ondersteuning". Selecteer Documentatie en vervolgens Flash Player-documentatie. Scroll naar beneden op de sitepagina.

Stap 6

Klik vervolgens op de regel "Flash Player Home". Er wordt een pagina geopend met alle informatie over de geïnstalleerde versie van het programma. Zoek het item U heeft een versie, hieronder vindt u informatie over de versie van het programma. Indien nodig kunt u Flash Player meteen updaten.

Aanbevolen: