Hoe Installeer Ik Windows Als Er Geen Diskettestation Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows Als Er Geen Diskettestation Is?
Hoe Installeer Ik Windows Als Er Geen Diskettestation Is?

Video: Hoe Installeer Ik Windows Als Er Geen Diskettestation Is?

Video: Hoe Installeer Ik Windows Als Er Geen Diskettestation Is?
Video: [2020] How to Run Windows 10 on Mac for FREE (Step by Step) 2024, April
Anonim

Het wordt aanbevolen om externe dvd-stations te gebruiken om het Windows-besturingssysteem op netbooks te installeren. Als u een dergelijk apparaat niet kunt gebruiken, moet u een UBS-drive maken met de archieven van de installatiebestanden.

Hoe installeer ik Windows als er geen diskettestation is?
Hoe installeer ik Windows als er geen diskettestation is?

Noodzakelijk

  • - WinSetupFromUSB;
  • - USB opslag.

instructies:

Stap 1

Een installatie-flashstation kan worden gemaakt met behulp van de Windows-opdrachtinterpreter of speciale hulpprogramma's. De tweede methode is veel handiger, omdat: vereist geen kennis van de vereiste commando's. Bovendien heeft niet elke gebruiker toegang tot computerbeheerdersaccounts. Download het WinSetupFromUSB-programmaarchief.

Stap 2

Pak het uit in een aparte map om een stabiele werking van de hulpprogramma's te garanderen. Voer het bestand WinSetupFromUSB.exe uit. Klik op de Boot Ice-knop om het bijbehorende hulpprogramma te starten. U hebt het nodig om een opstartsector op uw flashstation of externe harde schijf te maken.

Stap 3

Vouw het submenu Destination Disk uit en selecteer de gewenste flashdrive. Als u Windows vanaf een externe harde schijf wilt installeren, maakt u er een nieuwe partitie op en selecteert u deze. Klik op de knop Opmaak uitvoeren.

Stap 4

Selecteer na het starten van het nieuwe dialoogmenu het item USB-HDD-modus. Klik op de knop Volgende stap en geef het bestandssysteem op waarin de opgegeven flashdrive wordt geformatteerd. Het is beter om het NTFS-systeem te gebruiken bij het werken met grote kaarten.

Stap 5

Druk op de OK-knop en bevestig de bewerkingen wanneer de waarschuwingsvensters verschijnen. Sluit het hulpprogramma Boot Ice. Keer terug naar het WinSetupFromUSB-programma.

Stap 6

Selecteer de voorbereide partitie of USB-stick in het eerste menu. Selecteer in het submenu Toevoegen aan USB-schijf het gewenste item: Windows XP of Vista / 7. De keuze hangt natuurlijk af van welk besturingssysteem u wilt installeren.

Stap 7

Geef de map op met de bestanden die van de installatieschijf zijn gekopieerd. Je kunt gewoon een stationsletter kiezen als je geen kopie hebt gemaakt. Druk op de GO-knop en wacht tot het kopiëren van de gegevens is voltooid.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Selecteer USB-HDD in het menu dat verschijnt en wacht tot het Windows-installatieprogramma start.

Aanbevolen: