Hoe Het Jar-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jar-programma Te Installeren
Hoe Het Jar-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Jar-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Jar-programma Te Installeren
Video: How to Run Executable Java (.jar) Files in Windows 2024, Mei
Anonim

Programma's die zijn ontworpen voor het Java-platform, draaien op bijna elke mobiele telefoon. Ze worden opgeslagen in bestanden met de extensie JAR. De manier waarop ze in de telefoon zijn geïnstalleerd, is afhankelijk van het model.

Hoe het jar-programma te installeren
Hoe het jar-programma te installeren

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is uitgerust met het Java-platform. Dit kan worden gedaan door simpelweg naar de kenmerken ervan op internet te kijken. Kortom, dit platform ontbreekt op zeer goedkope apparaten, op Chinese telefoons, waar Java samen met het MRP-platform wordt gebruikt, evenals op oude smartphones met het Windows Mobile-besturingssysteem.

Stap 2

Als u een onbeperkt tarief voor internettoegang gebruikt, downloadt u het JAR-bestand met de telefoon zelf. U kunt hiervoor het beste de Opera Mini- of UCWEB-browser gebruiken, omdat u dan een reservekopie van het bestand kunt maken voor het geval u het opnieuw moet installeren.

Stap 3

Gebruik alleen legitieme bronnen om naar JAR-bestanden te zoeken: officiële ontwikkelaarssites, evenals GetJar, GameJump en vergelijkbare services.

Stap 4

Als het bestand wordt gedownload door de ingebouwde browser van de telefoon, wordt het automatisch in de map geplaatst die voor dergelijke bestanden is bedoeld. Als je het hebt gedownload met een browser van een derde partij, verplaats of kopieer het dan daar met behulp van de bestandsbeheerder van het apparaat.

Stap 5

Als uw telefoon een verwijderbare geheugenkaart heeft, gebruikt u een kaartlezer om het bestand rechtstreeks in de daarvoor bestemde map op de kaart te plaatsen en vervolgens terug naar de telefoon te verplaatsen. Gebruik de juiste procedure om de kaart op zowel uw telefoon als uw computer te ontkoppelen. U kunt aan de hand van de naam raden in welke map de jAR-bestanden moeten worden geplaatst, en in geval van moeilijkheden kunt u dit aan de hand van de instructies leren.

Stap 6

Installeer op telefoons gebaseerd op het Symbian-platform Java-toepassingen op dezelfde manier als u programma's installeert die speciaal voor dit besturingssysteem zijn ontworpen. Nadat het bestand is gedownload door de ingebouwde browser van de telefoon, wordt de installatie automatisch gestart. Als u hiervoor een browser van derden gebruikt, plaatst u het bestand in de map Overige op de geheugenkaart. Plaats hem daar ook bij gebruik van een kaartlezer. Zoek vervolgens het bestand met de ingebouwde bestandsbeheerder van de telefoon of met FExplorer, Y-Browser, X-Plore of iets dergelijks. Voer het uit en de installatie zal beginnen. Selecteer tijdens de installatie de geheugenkaart als opslaglocatie voor het programma. Als u het programma moet verwijderen, gebruikt u hiervoor de applicatiebeheerder van de telefoon. De reservekopie van het bestand in de map Overige zal niet verdwijnen.

Aanbevolen: