Hoe Het Jar-formaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jar-formaat Te Openen
Hoe Het Jar-formaat Te Openen

Video: Hoe Het Jar-formaat Te Openen

Video: Hoe Het Jar-formaat Te Openen
Video: Excel Pivot Tables van nul tot expert in een half uur + Dashboard! 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de jar-extensie zijn uitvoerbare bestanden die zijn geschreven in de java-taal en worden uitgevoerd op het Windows-besturingssysteem met behulp van Java Runtime. Deze afkorting staat voor Java Archive File - een Java-archiefbestand. Meestal zijn deze bestanden miniprogramma's voor verschillende mobiele apparaten.

Hoe het jar-formaat te openen
Hoe het jar-formaat te openen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - JavaTM Archive-programma;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

De ontwikkelaars van de Java-taal hebben een speciaal hulpprogramma gemaakt genaamd JavaTM Archive voor het werken met jar-bestanden in een conventioneel besturingssysteem. Het maakt deel uit van de Java Development Kit. Download het programma op de website van de ontwikkelaar. Installeer het programma door te dubbelklikken op het installatiebestand. Je vindt het op een speciale website via de lin

Stap 2

Start de Java-interpreter en voer de opdracht java -jar jar-file in, waarbij u in plaats van bestand de naam opgeeft van het bestand dat u wilt openen. Deze opdracht werkt in JRE versie 1.2 of hoger. Zie de Java-taalhulp voor meer gedetailleerde instructies. Het is ook vermeldenswaard dat om deze software correct te laten werken, antivirussoftware op sommige computers moet zijn uitgeschakeld.

Stap 3

Je kunt proberen de jar als browsergadget uit te voeren - een zogenaamde applet. Om dit te doen, moet u een html-pagina maken waarin u met behulp van de applet-tag de naam van het jar-bestand specificeert. Download dit programma niet van andere sites, want recentelijk verschuilen zich onder dit mom verschillende virussen, die belangrijke informatie volledig van de computer kopiëren, wachtwoorden stelen en het hele besturingssysteem vernietigen.

Stap 4

U kunt het jar-formaat openen als een gewoon archief met behulp van de Winrar-toepassing. Selecteer het bestand en klik op de knop Uitpakken. De uitgepakte bestanden zijn beschikbaar voor bewerking, bijvoorbeeld in het gebruikelijke "Notepad". Deze software wordt standaard met het besturingssysteem op de computer geïnstalleerd.

Stap 5

U kunt een jar converteren naar een bestand met een bekendere exe-extensie met behulp van het JAR2EXE Converter-hulpprogramma. Het programma is heel gemakkelijk te gebruiken: je hoeft alleen maar het pad naar het jar-bestand op te geven en de locatie om het geconverteerde bestand op te slaan. De keuze is geheel aan jou. Je kunt beide opties gebruiken voor een perfecte potervaring.

Aanbevolen: