Hoe Te Verbieden In Teller

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verbieden In Teller
Hoe Te Verbieden In Teller

Video: Hoe Te Verbieden In Teller

Video: Hoe Te Verbieden In Teller
Video: Не давайте эти вещи из дома никому и никогда, иначе безденежье поселится в доме 2024, April
Anonim

Ondanks de overvloed aan multiplayer FPS-spellen, zijn Counter-Strike-servers nog steeds erg populair. Het grootste probleem van dit spel was en blijft valsspelers - spelers die speciale programma's gebruiken om in-game voordelen te behalen ten opzichte van anderen. Dergelijke spelers moeten worden gevolgd en verbannen.

Hoe te verbieden in teller
Hoe te verbieden in teller

instructies:

Stap 1

Gebruik plug-ins voor CS-servers waarmee u het indrukken van bepaalde toetsen van de speler kunt volgen. De meest gebruikte toetsen om cheats te activeren zijn Delete en Insert. Zodra de plug-in een toetsaanslag detecteert, krijgt de speler een waarschuwing of wordt hij onmiddellijk voor een bepaalde tijd verbannen.

Stap 2

Installeer het MyAC-programma of vergelijkbaar met uw server. Deze applicatie werkt passief, waardoor alleen de spelers die deze op de server hebben geïnstalleerd, toegang hebben. De essentie van zijn werk is het volgen van de processen die van invloed zijn op het spel, en als ze worden gedetecteerd, wordt de CS-client gesloten.

Stap 3

Bied spelers die regelmatige bezoekers van uw server zijn de mogelijkheid om beheerders te zijn. De beheerder heeft het recht om degenen die de regels van de server overtreden en cheats gebruiken te schoppen en te bannen. Houd toezicht op hun activiteiten - zorg ervoor dat hun acties uitsluitend wettig zijn. Installeer voor het gemak van beheerders AMX mod op uw server - met zijn hulp wordt het kick- of ban-menu opgeroepen met één toets.

Stap 4

Installeer een plug-in waarmee je groepsstemmen van spelers kunt starten. Volgens de resultaten van de stemming zal de speler tegen wie het is gericht, worden geschopt als meer dan vijftig procent van de gebruikers voor dit resultaat stemt. Deze methode is onvervangbaar als er geen beheerder op de server is.

Stap 5

Maak een website speciaal voor uw server, die een forum moet hebben. Open een speciale sectie waar spelers demo's en screenshots van duidelijke overtredingen kunnen uploaden, evenals een sectie voor aantrekkelijke bans. In dit geval ontvangt u een extra tool voor het bewaken van de server, evenals feedback van degenen die mogelijk onterecht zijn verbannen.

Stap 6

Geef spelers die ooit vals hebben gezien een tweede kans. Gebruik de gradatie van de zwaarte van de straf, bijvoorbeeld voor de eerste overtreding - één dag is verboden, voor de tweede - twee weken, voor de derde - twee maanden. Wees objectief bij het bekijken van demo's en het behandelen van klachten van spelers die verdacht worden van valsspelen.

Aanbevolen: