Hoe Te Verbieden In De COP In

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verbieden In De COP In
Hoe Te Verbieden In De COP In

Video: Hoe Te Verbieden In De COP In

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Коллектор. Психологический триллер 2023, Januari-
Anonim

Ban, als middel om valsspelers te bestrijden, is vrij gebruikelijk in Counter Strike. Het grootste nadeel van een verbod is dat er altijd manieren zijn om er omheen te komen. Er zijn echter verschillende manieren om een ​​speler te bannen.

Hoe te verbieden in de COP
Hoe te verbieden in de COP

instructies:

Stap 1

De meest gebruikte is om een ​​speler te bannen op IP-adres. Het wordt uitgevoerd in de console door de opdracht amxmodmenu voor te schrijven. Geef daarna de opdracht Ban op in het menu dat wordt geopend. Het nadeel van zo'n ban is de mogelijkheid dat de cheater het IP-adres verandert.

Stap 2

Gebruik een subnetverbod. om dit te doen, bepaalt u het IP-adres van de speler en voert u de waarde amx_banip "bantime" IP-adres in de console in.

Stap 3

Download en installeer een speciale plug-in waarmee je een verbod kunt toevoegen aan amx-spelers Amx Ban CS. Plaats de plug-in-archiefbestanden in de cstrike-map van uw server. Voer de waarde amx_bancs.amxx in een bestand met de naam plugins.ini in op cstrike / addons / amxmodx / configs / plugins.ini.

Stap 4

Start de server en wacht tot de speler verschijnt die verbannen moet worden. Voer het commando amx_bancs playername in de console in.

Stap 5

Gebruik ook andere opdrachten van de geïnstalleerde plug-in:

- amx_bancsmenu - om het plug-inmenu weer te geven;

- amx_unbancs - om een ​​ban te verwijderen;

- amx_bancslist - om de volledige lijst weer te geven van degenen die een ban hebben gekregen;

- amx_reasons - om de reden voor het verbod weer te geven;

- amx_bantimes - om de bantijd weer te geven.

Stap 6

Probeer een alternatieve methode om een ​​ban toe te voegen aan de geselecteerde speler. Om dit te doen, voert u de waarde van de stem in de console in en bepaalt u het nummer van de speler die u wilt verbannen. Typ amx_ban # player_number.

Stap 7

Download en installeer de HLSW-app om het proces van het toevoegen van een ban aan spelers te vereenvoudigen en te automatiseren. Om dit te doen, moet u zich in het programma registreren en uw server aan de lijst toevoegen. Nadat u het rcon-wachtwoord in het juiste veld hebt ingevoerd, gaat u naar het tabblad BAN op de beheerderspagina en voert u de vereiste actie uit.

Stap 8

Houd er rekening mee dat alle bovenstaande methoden voor het toevoegen van een ban aan een speler in Counter Strike beheerderstoegang tot de server vereisen.

Populair per onderwerp