De Teller In De Printer Resetten

Inhoudsopgave:

De Teller In De Printer Resetten
De Teller In De Printer Resetten

Video: De Teller In De Printer Resetten

Video: De Teller In De Printer Resetten
Video: HP Laserjet Pro M402 M403 Printer Factory - Reset Cold Reset 2024, Mei
Anonim

Inkjetprinters hebben een speciale teller die de hoeveelheid afvalinkt bijhoudt. Bij het bereiken van een bepaald niveau blokkeert deze teller de werking van de printer en stelt voor om contact op te nemen met het servicecentrum van de fabrikant. U kunt dit probleem omzeilen door de teller opnieuw in te stellen. Laten we eens kijken naar het resetten van de teller met Epson-printers als voorbeeld.

De teller in de printer resetten
De teller in de printer resetten

instructies:

Stap 1

Download de SSC Service Utility van de website van de fabrikant. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u het configureren om met de printer te werken.

Open het programma en ga naar het tabblad "Instellingen". Selecteer de geïnstalleerde printer en het model uit de vervolgkeuzelijsten.

Stap 2

Ga naar het tabblad Inktmonitor en klik op de knop Vernieuwen, de printerstatusinformatie wordt weergegeven. Als "Error" en "Counter Overflow" in het onderste deel van het venster verschijnen, kan het programma met de printer werken en heeft de inktteller het kritieke niveau bereikt. Minimaliseer het programma naar de lade.

Stap 3

Door met de rechtermuisknop op het programmapictogram te klikken, kunt u de huidige en maximale tellerwaarden bekijken in het menu dat wordt geopend.

Stap 4

Om de teller te resetten, selecteert u in het contextmenu van het programmapictogram het item "Werkteller resetten". Antwoord "Ja" op de vraag "Heeft u het absorberende kussen vervangen". Start de printer opnieuw op en deze zal normaal opstarten.

Aanbevolen: