Een Site In Firefox Verbieden

Inhoudsopgave:

Een Site In Firefox Verbieden
Een Site In Firefox Verbieden

Video: Een Site In Firefox Verbieden

Video: Een Site In Firefox Verbieden
Video: FIX!!!! Firefox can't load websites but other browsers can 2024, April
Anonim

Het blokkeren van de geselecteerde internetsite in de Mozilla Firefox-browser kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van een gespecialiseerde plug-in BlockSite, die is opgenomen in de reeks voorgestelde extensies.

Een site in Firefox verbieden
Een site in Firefox verbieden

instructies:

Stap 1

Gespecialiseerde plug-in BlockSite is ontworpen om lijsten met internetpagina's te maken, waartoe de toepassing de toegang ontzegt. Om de vereiste extensie te downloaden en te installeren, opent u het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het item "Alle programma's". Start de Mozilla Firefox-browser en typ https://addons.mozilla.org.ru/firefox/addon/3145 in de adresbalk. Bevestig de overgang naar de geselecteerde pagina door op de functietoets Enter te drukken en klik op de knop Doorgaan met downloaden in de venster dat opent.

Stap 2

Gebruik de opdracht Toevoegen aan Firefox in het nieuwe dialoogvenster en wacht tot de knop Nu installeren in het volgende venster verschijnt. Klik op deze knop en wacht tot het volgende dialoogvenster Add-ons wordt geopend. Gebruik de opdracht "Firefox opnieuw starten" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Herstarten" in het laatste dialoogvenster te klikken om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Stap 3

Open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het browservenster en selecteer het item "Add-ons". Zoek de geïnstalleerde BlockSite-plug-in in de lijst van het extensievenster dat wordt geopend en selecteer het. Klik op de knop "Instellingen" en bekijk de mogelijke opties voor de plug-in: - Schakel Blocksite in - activeer het blokkeren van websites; - Schakel waarschuwingsberichten in - toon een waarschuwing over een poging om naar een verboden site te gaan; - Schakel verwijdering van links in - sluit links naar geblokkeerde pagina's uit bij het bekijken van inhoudswebsites; - Zwarte lijst - lijst met verboden sites; - Witte lijst - lijst met toegestane sites; - Authenticatie - maak een persoonlijk gebruikerswachtwoord aan.

Stap 4

Pas de selectievakjes toe in de regels BlockSite en Blacklist inschakelen en klik op de knop Toevoegen. Voer het adres in van de website die moet worden geblokkeerd in het BlockSite-voorkeurenvenster dat wordt geopend en bevestig het opslaan van de wijzigingen door op de knop OK te klikken. Herhaal deze procedure voor alle ongewenste sites.

Aanbevolen: