Hoe Een Site In Opera Te Verbieden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Site In Opera Te Verbieden
Hoe Een Site In Opera Te Verbieden

Video: Hoe Een Site In Opera Te Verbieden

Video: Hoe Een Site In Opera Te Verbieden
Video: How to Open Private Tab in Opera Mini on Android? 2024, April
Anonim

Het blokkeren van bepaalde websites is een ingebouwde functie van veel browsers. De oplossing voor een dergelijk probleem in de Opera-applicatie impliceert geen betrokkenheid van extra software en wordt uitgevoerd door middel van het programma zelf of standaardtools van het Windows-besturingssysteem.

Hoe een site in Opera te verbieden
Hoe een site in Opera te verbieden

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start de Opera-browser en open de gewenste webpagina. Open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer het item "Instellingen". Als alternatief kunt u hetzelfde menu oproepen door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl en F12 te drukken.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend en vouw de link "Inhoud" in het linkerdeelvenster uit. Vouw het knooppunt Inhoud geblokkeerd uit en typ de URL van de te blokkeren site in de juiste regel van het nieuwe dialoogvenster. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Besteed aandacht aan de mogelijkheid om de weergave van een deel van de webbron die door de Opera-browser wordt aangeboden, te verbieden. Roep hiervoor het contextmenu van het geselecteerde pagina-object op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Inhoud blokkeren". Wacht tot de rode lijn met de naam "Geblokkeerd" op het gewenste site-element verschijnt en sla uw wijzigingen op door op de knop "Voltooien" te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om de toegang tot de geselecteerde internetpagina te weigeren door middel van OS WIndows en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ% systemroot% / system32 / drivers / etc in de regel "Openen" en bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken. Zoek het bestand met de naam hosts en open het in een standaard teksteditortoepassing (Kladblok).

Stap 5

Voeg het adres van de te verbannen site toe aan de laatste regel van het geopende hosts-bestand en gebruik de spatie. Typ op de volgende regel het IP-adres van dezelfde website en sla uw wijzigingen op. Deze actie blokkeert de opgegeven internetbron.

Aanbevolen: