Hoe Het Spel "Winged Predators" Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Winged Predators" Te Starten
Hoe Het Spel "Winged Predators" Te Starten

Video: Hoe Het Spel "Winged Predators" Te Starten

Video: Hoe Het Spel
Video: Mating frenzies, sperm hoards, and brood raids: The life of a fire ant queen - Walter R. Tschinkel 2024, Mei
Anonim

De Winged Predators-game is een vliegtuigsimulator van Gaijin Entertainment. Om het te starten, moet u de activeringsprocedure doorlopen, die bestaat uit het registreren van de gekochte versie met behulp van het serienummer. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe het spel "Winged Predators" te starten
Hoe het spel "Winged Predators" te starten

Noodzakelijk

  • - het spel "Winged Predators";
  • - serienummer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Zoek het serienummer in de doos met het spel "Winged Predators" voor activering. Als je het via een online winkel hebt gekocht, moet de activeringscode naar je e-mailadres komen dat je hebt opgegeven bij de aankoop. Sommigen hacken het serienummer met behulp van verschillende programma's, dan is deze methode ten eerste illegaal en ten tweede zijn sommige online services en functies niet meer voor u beschikbaar.

Stap 2

Controleer je internetverbinding. Voer de snelkoppeling naar het spel uit en voer het serienummer in het venster dat verschijnt in. Klik op de knop "Volgende" en wacht tot de activeringsprocedure is voltooid. Daarna kun je veilig genieten van het spel "Winged Predators".

Stap 3

Selecteer de activeringsmethode via e-mail. Er verschijnt een e-mailadres waarnaar je de uitrustingscode en het serienummer van je versie van de Winged Predators-game moet sturen. Na een tijdje ontvangt u een bericht met een activeringssleutel. Voer het in het juiste veld van het spelstartvenster in en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Gebruik de activering van het spel "Winged Predators" per telefoon of fax als je geen toegang hebt tot internet. Voer in dit geval het serienummer in en klik op de link "overig". Open het tabblad "Telefoon". Hier worden de apparaatcode en het telefoonnummer weergegeven, die binnen 1 dag moeten worden gebeld.

Stap 5

Geef de operator het serienummer en de apparaatcode door en ontvang van hem een activeringssleutel. Vul het in het daarvoor bestemde veld in en activeer het spel. Een vergelijkbare lanceringsmethode kan worden uitgevoerd via sms, waarvan de kosten ongeveer 0,15 euro zijn.

Stap 6

Koop het spel op het spelportaal. In dit geval is het al geactiveerd en hoeft u alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op de server die is opgegeven bij de aankoop van de "Winged Predators". Open hiervoor de gamemap en start het opstartprogramma. Klik op de knop "Inloggen" en voer de juiste gegevens in.

Aanbevolen: