Hoe Het Spel "The Witcher" Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "The Witcher" Te Starten
Hoe Het Spel "The Witcher" Te Starten

Video: Hoe Het Spel "The Witcher" Te Starten

Video: Hoe Het Spel
Video: The Witcher 3: The ULTIMATE Beginners Guide (2021) 2024, Mei
Anonim

The Witcher is een spel met prachtige graphics en betoverende vechtstijlen. Naast dit heeft de game natuurlijk nog veel andere voordelen en voordelen, maar om ze te leren en alle plezier van de gameplay te proeven, moet je de game ook kunnen starten. Om het spel "The Witcher" te starten, moet je verschillende stappen uitvoeren.

Hoe het spel te starten?
Hoe het spel te starten?

instructies:

Stap 1

Installeer het spel "The Witcher" volgens de instructies van het installatieprogramma. Onthoud de map waarin je het spel hebt geïnstalleerd. Het spel is standaard geïnstalleerd in de map C: GAMESWitcher. U kunt een andere schijf kiezen.

Stap 2

Om het spel "The Witcher" te starten, moet je bovendien het Daemon Tools Pro-programma installeren. Meestal wordt het bij het spel geleverd en bevindt het zich op dezelfde schijf. Installeer het programma op de gebruikelijke manier, volg de aanwijzingen die verschijnen en start uw computer opnieuw op. Houd er rekening mee dat Daemon Tools Pro niet werkt op x64-systemen.

Stap 3

Verbreek de verbinding met internet en start het Daemon Tools Pro-programma door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken dat op het bureaublad verschijnt na installatie van het programma, of start het programma vanuit het menu Start.

Stap 4

Maak een nieuwe virtuele schijf. Om dit te doen, selecteert u in de bovenste menubalk van het programma het gedeelte "Extra", in het vervolgkeuzemenu selecteert u het item "Virtuele IDE-schijf toevoegen". Bevestig de aanmaak van de virtuele schijf door op de knop "Ja" te klikken. Wacht tot de bewerking is voltooid om een nieuwe schijf te maken en bevestig deze door op de knop "OK" te klikken. Onder aan het scherm ziet u een pictogram voor de gemaakte schijf.

Stap 5

Selecteer de mini-afbeelding van de game, die zich in de map met de geïnstalleerde game bevindt. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de nieuw gemaakte virtuele schijf en selecteert u de opdracht "Moutn image" in het vervolgkeuzemenu. Geef in het geopende venster het pad naar de miniafbeelding op (hiervoor was het nodig om de installatiemap van het spel te onthouden) en klik met de linkermuisknop op het pictogram. Wacht terwijl het programma de afbeelding koppelt.

Stap 6

Sluit Daemon Tools Pro af door met de linkermuisknop op de "X" in de rechterbovenhoek van het venster te klikken of in de bovenste menubalk door "Bestand" en "Afsluiten" te selecteren.

Stap 7

Roep het Witcher-spelmenu op vanaf het bureaublad door met de linkermuisknop op het bijbehorende pictogram te klikken, of door op het spelstartpictogram te klikken in de map waarin het Witcher-spel is geïnstalleerd. Selecteer in het spelmenu dat verschijnt de opdracht "Game starten".

Aanbevolen: