Hoe Het Spel Te Starten Na Het Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Na Het Downloaden
Hoe Het Spel Te Starten Na Het Downloaden

Video: Hoe Het Spel Te Starten Na Het Downloaden

Video: Hoe Het Spel Te Starten Na Het Downloaden
Video: How To Download Stick It To The Stickman [ For Free ] 2024, April
Anonim

Op internet kun je nu alles vinden wat je wilt, inclusief games voor elke smaak. Maar niet iedereen weet wat te doen met deze onbegrijpelijke bestanden die zijn gedownload van de torrent.

Hoe het spel te starten na het downloaden
Hoe het spel te starten na het downloaden

instructies:

Stap 1

Games op internet zijn meestal in de vorm van virtuele schijfkopieën en om ze te gebruiken heb je een virtuele dvd nodig. Veel programma's worden gebruikt om een virtuele schijf te maken, maar de meest populaire zijn Daemon Tools en Alcohol 120%. De mogelijkheden van beide programma's zijn ongeveer hetzelfde, maar de eerste wordt gratis verspreid, dus ik raad je aan om ervoor te kiezen.

Stap 2

Download hier het installatiebestand van het programma: https://www.disc-tools.com/download/daemon, start het vervolgens en volg de instructies. Kies de gratis optie. Na de installatie moet de computer opnieuw worden opgestart om de nieuwe schijf in het systeem te laten verschijnen

Stap 3

Nu heb je een nieuw bliksemschichtpictogram naast de klok in je lade. Wanneer u er met de rechtermuisknop op klikt, verschijnt het Daemon Tools-menu, waarin u toegang hebt tot de programma-instellingen, evenals uw eigen afbeeldingsmap kunt maken, afbeeldingen naar schijf kunt schrijven en nog veel meer. Als u met de linkerknop op het pictogram klikt, verschijnen er slechts twee regels. Klik op de onderkant, waar de stationsletter wordt aangegeven en er staat "Geen gegevens". Zoek in het menu dat wordt geopend de afbeelding van het spel op je harde schijf. Als het programma de afbeelding niet ziet, heeft deze hoogstwaarschijnlijk een ander formaat dan degene die standaard is geselecteerd. Om dit te wijzigen, selecteert u in het menu "Bestanden van het type" "Alle bestanden". Zoek nu uw afbeelding en klik op "Openen".

Stap 4

Daarna staat de afbeelding in de virtuele schijf en kun je ermee handelen als met een gewone schijf bij een game. Als u autorun vanaf een schijf hebt uitgeschakeld, gaat u naar "Deze computer" en dubbelklikt u op het station met de letter die is toegewezen aan de virtuele dvd. Zoek het bestand autorun.exe of setup.exe op de schijf en voer er een uit. Volg daarna de instructies om het spel te installeren.

Stap 5

Om de afbeelding van de schijf te verwijderen, klikt u op het pictogram Daemon Tools in de lade en selecteert u "Alle schijven ontkoppelen".

Aanbevolen: