Hoe Het Spel "Heroes" Te Starten Zonder Een Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Heroes" Te Starten Zonder Een Schijf
Hoe Het Spel "Heroes" Te Starten Zonder Een Schijf

Video: Hoe Het Spel "Heroes" Te Starten Zonder Een Schijf

Video: Hoe Het Spel
Video: Ace Defender | TIER LIST - Overall Performance PVP u0026 PVE | Part 1 July 2021 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het spel "helden" te laten werken, zodat je de schijf niet elke keer hoeft te gebruiken. Meestal wordt in dergelijke situaties schijfemulatie of speciale add-ons gebruikt.

Een spel
Een spel

instructies:

Stap 1

Allereerst is de meest gebruikelijke manier in deze zin een cd-emulator. Om een virtuele schijf te gebruiken in plaats van een echte, moet u een afbeelding maken. Allereerst moet u het Nero- of Clone-cd-programma downloaden. Wanneer je het programma start, moet je een schijf met het spel in een gewone drive plaatsen, waarna je het item "creëer een cd-image" (of iets dergelijks) in de applicatie moet selecteren. Het is wenselijk om de afbeelding op te slaan in ISO-formaat. Daarna wordt een kopie van de schijf op de computer opgeslagen.

Stap 2

De volgende stap is het starten van de schijf. Hiervoor moet je ook een apart programma downloaden. DAEMON Tools is geschikt, waarvan de functie is om een virtuele schijf te maken. Om ervoor te zorgen dat de computer denkt dat de schijf zich in het systeem bevindt, moet u DAEMON Tools starten, vervolgens op het cd-emulatie-item klikken en uw afbeelding met het spel selecteren. Totdat u het selectievakje uitschakelt, is de schijf actief.

Stap 3

Het spel "helden" heeft veel sites gemaakt door fans. Op dergelijke bronnen zijn er in de regel veel add-ons. Daarom is er een mogelijkheid dat de site een add-on heeft gemaakt voor sommige versies van het spel, waardoor het mogelijk is om zonder schijf te spelen en geen emulatie te gebruiken. En misschien kun je daar hele versies van het spel downloaden en meteen spelen zonder schijf (verwijst vooral naar oudere versies van het spel). Je moet goed kijken op dergelijke sites voor toevoegingen, patches, updates voor het spel. Kijk ook eens goed naar de algemene spelbronnen (bijvoorbeeld https://www.playground.ru of https://www.igromania.ru), moet je daarop zoeken naar het "nocd"-bestand waarmee je normale versies van het spel kunt spelen zonder een cd te gebruiken (geen virtuele, geen echte).

Aanbevolen: