Hoe Maak Je Een Achtergrond Op Volledig Scherm

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Achtergrond Op Volledig Scherm
Hoe Maak Je Een Achtergrond Op Volledig Scherm

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Op Volledig Scherm

Video: HOE zet je een VIDEO als ACHTERGROND? Live Achtergrond! Makkelijk u0026 SUPER LEUK! pt2. 2022, December
Anonim

Elke personal computer heeft zijn eigen virtuele werkstation voor de gebruiker. Het heet "Desktop". Het bevat de belangrijkste programmamappen en snelle navigatie-items voor systeemservices. U kunt opruimen op het bureaublad van de computer, net als op het bureau op kantoor - documenten verwisselen, de tijd instellen, de kalender instellen, de prullenbak in de prullenbak gooien en natuurlijk uw werkplek decoreren met fotobehang. Om ervoor te zorgen dat een prachtig landschap van behang de maximale grootte heeft, moet je naar een speciale sectie gaan over hoe je een achtergrond voor het hele scherm kunt maken.

Hoe maak je een achtergrond op volledig scherm
Hoe maak je een achtergrond op volledig scherm

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer. Er verschijnt een klein venster met een lijst met opdrachten. Selecteer de laagste service "Eigenschappen". Daar kunt u het ontwerp van de desktop aanpassen, evenals andere ontwerpparameters van de interface van het besturingssysteem, zoals een schermbeveiliging, allerlei thema's voor het uiterlijk van knoppen, servicevensters, het menu Start en andere configuraties. Ga in het nieuwe venster dat verschijnt naar het tabblad "Desktop". Bovenaan dit gedeelte wordt voor het gemak en de duidelijkheid een virtuele monitor afgebeeld, die de achtergrond weergeeft die u voor het bureaublad hebt geselecteerd.

Stap 2

Het onderste veld van het gedeelte "Bureaublad" is bedoeld voor zelfselectie van de bureaubladachtergrond - eentonig, in de vorm van een patroonbehang of een ingevoegde afbeelding. Zoek het schuifvenster 'Achtergrond'. Het bevat kant-en-klaar behang voor je bureaublad. Kortom, dit is een standaardbasis van achtergronden, zoals "Coffee House", "Azure", "Mir", "Desert" en andere. Deze basisachtergronden worden oorspronkelijk meegeleverd met Windows en zijn beschikbaar voor alle Windows-gebruikers. Naast de standaard afbeeldingen bent u vrij om uw eigen afbeeldingen toe te voegen. Klik hiervoor op de knop Bladeren rechts van het Wallpaper-venster. Selecteer de juiste afbeelding of foto uit de gewenste gebruikersmap. Klik op "Ok" om de afbeeldingen toe te voegen aan de basis van het venster "Wallpaper". Besluit daarna of u de huidige bureaubladafbeelding wilt verlaten of deze wilt wijzigen in een nieuwe.

Stap 3

Om de achtergrond in een andere te veranderen, zoekt u deze in de lijst met achtergronden met behulp van de bewegende schuifbalk. Selecteer het object dat je leuk vindt. Klik vervolgens op de knoppen Toepassen en Ok. Vaak zijn deze acties voldoende om de achtergrond van het bureaublad te wijzigen. Maar omdat het niet altijd mogelijk is om de achtergrondafbeelding automatisch het hele scherm te laten vullen, moet je de grootte zelf aanpassen. Ga naar het kleine servicevenster "Locatie". Het staat aan de rechterkant, onder de knop Bladeren. De functie "Lay-out" is in staat om de grootte van de achtergrondafbeeldingen aan te passen aan de grootte van het bureaublad. Ze kunnen worden betegeld, gecentreerd of uitgerekt over de gehele breedte van het scherm. Zet de pijl op "Uitrekken". Klik op "Toepassen" en nogmaals op "Ok" om de wijzigingen door te voeren. Ga terug naar je bureaublad. Nu komt de door jou gekozen achtergrondafbeelding volledig overeen met de gehele breedte en lengte van het bureaublad en dus ook met de afmetingen van het scherm van je manitor.

Populair per onderwerp