Hoe De Modus Voor Volledig Scherm In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Modus Voor Volledig Scherm In Te Stellen
Hoe De Modus Voor Volledig Scherm In Te Stellen

Video: Hoe De Modus Voor Volledig Scherm In Te Stellen

Video: volledig scherm instellen voor een virtueel kantoor 2022, December
Anonim

"Volledig scherm" is een werkingsmodus van een applicatie waarin er geen attributen zijn van het venster - frames langs de randen, schuifbalken, servicemenu's, enz. Meestal wordt deze methode voor het weergeven van de inhoud van een venster gebruikt in games, videospelers en andere toepassingen die erop gericht zijn de meest meeslepende ervaring binnen de monitor te creëren.

Hoe de modus voor volledig scherm in te stellen
Hoe de modus voor volledig scherm in te stellen

instructies:

Stap 1

Als een applicatie (bijvoorbeeld een game) wordt gestart met behulp van een snelkoppeling op het bureaublad, klik dan eerst met de rechtermuisknop op deze snelkoppeling om deze te forceren om in volledig scherm te werken. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Eigenschappen". Als u de applicatie start via het hoofdmenu op de knop "Start", dan vindt u met de rechtermuisknop op deze menubalk precies hetzelfde item. Het opent een eigenschappenvenster op het tabblad Snelkoppeling, waar u een vervolgkeuzelijst naast het label "Venster" nodig hebt - standaard is dit ingesteld op "Normale venstergrootte". Vouw de lijst uit en klik op de regel "Uitvouwen naar volledig scherm", en klik vervolgens op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 2

De instelling voor volledig scherm is anders georganiseerd in verschillende videospelers. Als u bijvoorbeeld in de KMPlaer-toepassing een van de opties voor weergave op volledig scherm wilt selecteren, moet u het contextmenu openen door met de rechtermuisknop op het scherm te klikken. Het gedeelte "Weergave" van dit menu bevat een verscheidenheid aan instellingen voor de schermindeling, waaronder drie om deze in de modus Volledig scherm aan te passen. Aan deze items zijn sneltoetsen toegewezen die u kunt gebruiken om tijdens het browsen tussen opties op volledig scherm te schakelen.

Stap 3

Gebruik het overeenkomstige item in het menu als u moet overschakelen naar de modus Volledig scherm voor het weergeven van pagina's in de browser. Dit item kan op verschillende manieren worden benoemd. In Opera is dit bijvoorbeeld de regel "Volledig scherm" in de sectie "Pagina"; in Internet Explorer heeft het dezelfde naam, maar wordt het in de sectie "Weergave" geplaatst; in Mozilla Firefox - ook in het gedeelte "Bekijken", maar "Volledig scherm-modus" genoemd; en het Google Chrome-menu heeft alleen een naamloos pictogram op de zoombalk van de pagina. U kunt ook de F11-sneltoets gebruiken - deze voert in bijna alle soorten browsers de overdracht uit naar de modus voor weergave op volledig scherm. Druk nogmaals op deze toets om terug te keren naar de normale venstermodus.

Populair per onderwerp