Spelermodellen Installeren

Inhoudsopgave:

Spelermodellen Installeren
Spelermodellen Installeren

Video: Spelermodellen Installeren

Video: Spelermodellen Installeren
Video: NBA 2K22 How To Finish At The Rim! BEST Ways To Attack Paint Defenders and Score 2024, Maart
Anonim

Na een lange tijd Counter Strike te hebben gespeeld, zul je merken dat dezelfde speler en wapenmodellen zich een beetje gaan vervelen. Het is echter mogelijk om ze bij te werken, zowel door anderen te downloaden als door jezelf aan te maken.

Spelermodellen installeren install
Spelermodellen installeren install

instructies:

Stap 1

Met voldoende 3D-vaardigheden kun je zelf een model maken met behulp van het 3D Studio Max-programma. Teken een mesh voor het model en pas er vervolgens texturen op toe. Door heldere texturen te gebruiken, wordt het model beter zichtbaar tijdens het spelen, dus gebruik ze om het voor jou gemakkelijker te maken om de vijand te zien. Sla het project op en exporteer het naar een van de programma's voor het aanpassen van modellen aan games, bijvoorbeeld Milkshape 3D. Sla het resulterende bestand op met de extensie mdl. Ga naar de modellenmap en selecteer vervolgens het model dat u gaat vervangen. Kopieer het naar een aparte map. Hernoem het bestand dat u hebt gemaakt en plak het in plaats van het origineel.

Stap 2

U kunt spelermodellen ook online downloaden. Deze methode is handig als je het spelproces gewoon wilt diversifiëren zonder tijd te verspillen aan het maken van nieuwe modellen. Gebruik fansites gewijd aan Counter Strike. Zoek met behulp van de sitemap een sectie over hen waar u archieven met modellen kunt downloaden. Houd er rekening mee dat registratie in sommige gevallen vereist kan zijn.

Stap 3

Pak de archieven uit. Zorg ervoor dat u de readme leest en vertrouwd raakt met de lijst met bestanden die deze bevat. Ga naar het gedeelte cstrike / modellen - het bevat alle bestanden die kunnen worden vervangen door de gedownloade.

Stap 4

Kopieer de hele modellenmap naar een aparte locatie. Dit is nodig zodat u bij een verkeerde bediening van de modellen de mogelijkheid heeft om terug te draaien. Anders moet u de gameclient volledig opnieuw installeren.

Stap 5

Open de map met de uitgepakte bestanden die van het netwerk zijn gedownload. Selecteer ze allemaal en plak ze op de locatie die is aangegeven in de readme. Standaard is dit de map modellen. Tijdens het kopiëren wordt u gevraagd om de originele bestanden te vervangen - bevestig dit. Wacht tot het kopiëren klaar is en start dan het spel.

Stap 6

Maak een kaart met bots of ga naar een server om de prestaties van de modellen te testen. De meest voorkomende fouten die kunnen worden veroorzaakt door modellen van lage kwaliteit, zijn hun afwezigheid of een ERROR-plaat op hun plaats. Als je dit soort problemen ervaart, ga dan terug naar de originele modellen en start het spel opnieuw. Als dat niet werkt, installeer het spel dan opnieuw.

Aanbevolen: