Een Profiel Voor Windows Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Profiel Voor Windows Kiezen
Een Profiel Voor Windows Kiezen

Video: Een Profiel Voor Windows Kiezen

Video: Een Profiel Voor Windows Kiezen
Video: Эволюция Windows 2024, Mei
Anonim

Als u besluit om houten ramen in uw appartement te vervangen door plastic, moet u rekening houden met de belangrijkste punten bij het kiezen en kopen van ramen. Dit zal het mogelijk maken om de problemen weg te nemen die samenhangen met de oneerlijke houding van leveranciers die goederen van lage kwaliteit aanbieden.

Een profiel voor windows kiezen
Een profiel voor windows kiezen

Noodzakelijk

kennis van de eigenschappen van bouwmaterialen

instructies:

Stap 1

Let op het type profiel. Het kan binnenlands of geïmporteerd zijn. Het verdient de voorkeur om stil te staan bij geïmporteerde fabrikanten bij het kiezen van een profiel voor ramen. Ook kunnen kunststof profielen worden gemaakt van gerecyclede materialen, dit verlaagt de kosten aanzienlijk, maar verslechtert de kwaliteit.

Stap 2

Informeer daarom bij managers of er recyclebare materialen zijn gebruikt in de productie. Duitse technologieën die worden gebruikt bij de productie van ramen garanderen dat het profiel van een kunststof raam bestand is tegen temperatuurveranderingen (van -50 tot +50 graden), evenals dynamische belastingen.

Stap 3

Onderzoek het uiterlijk van het versterkende profiel, namelijk de snede, het moet minimaal 1,5 mm dik zijn. Bovendien moet het van gegalvaniseerd staal zijn. Hierdoor is het raam bestand tegen dynamische belastingen zoals windstoten en garandeert het ook weerstand tegen corrosie. Als het versterkingsprofiel van ferrometaal is gemaakt, gaat het roesten, wat kan leiden tot rode strepen op de raamopeningen. Met dit alles moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een kunststof profiel voor ramen.

Stap 4

Let op het aantal luchtkamers dat zich in het kunststof profiel bevindt. Het moeten er minimaal drie zijn. Ze moeten zowel in het frame als in de vleugel van het raam zitten. Ook hier moet rekening mee worden gehouden bij het kiezen van een kunststof profiel voor ramen. Houd er ook rekening mee dat toonaangevende raamfabrikanten voor hen beslag gebruiken dat in Duitsland is gemaakt.

Stap 5

Het is beter om geen profielen met huishoudelijke hulpstukken te kopen. Het belangrijkste onderdeel van een kunststof raam is een raam met dubbele beglazing. Hem wordt een speciale lijst van eisen opgelegd. Er moeten minimaal twee luchtkamers in zitten en hij moet minimaal 32 millimeter dik zijn. Glasmerk voor een raam met dubbele beglazing is voornamelijk M1. Het moet een warmtereflecterende coating hebben. Hierdoor kan het warmteverlies tot nul worden teruggebracht.

Stap 6

Vraag de fabrikant om een voorbeeldvenster zodat u de snede kunt beoordelen. Ook de productie en installatie van ramen moet gecertificeerd zijn.

Aanbevolen: