Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Laptop Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Laptop Te Kiezen
Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Laptop Te Kiezen

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Laptop Te Kiezen

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Laptop Te Kiezen
Video: How to download driver asus 2024, Mei
Anonim

Om uw mobiele computer te configureren, moet u de juiste stuurprogramma's voor veel van zijn apparaten installeren. Dit proces kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, waarvan de keuze volledig op uw schouders valt.

Hoe een stuurprogramma voor een laptop te kiezen
Hoe een stuurprogramma voor een laptop te kiezen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Sam Drivers.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst geschikte bestandskits te vinden op de officiële website van uw laptopfabrikant. Meestal vindt u daar stuurprogramma's voor het moederbord, de videoadapter en de centrale processor. Maar sommige bedrijven, zoals Samsung, proberen zoveel mogelijk stuurprogramma's uit te brengen, waardoor je voor bijna elk apparaat de benodigde bestanden kunt selecteren.

Stap 2

Nadat u de juiste stuurprogramma's van de officiële site hebt gedownload, opent u de eigenschappen van het menu "Deze computer" en gaat u naar apparaatbeheer. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het apparaat waarvoor u de juiste set bestanden hebt gedownload. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken.

Stap 3

Wanneer een nieuw menu wordt geopend, klikt u op het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie". Selecteer de map waarin u de gedownloade bestanden hebt opgeslagen. Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen om ze uit het archief uit te pakken voordat u de stuurprogramma's installeert.

Stap 4

Als u geen geschikte bestandensets hebt gevonden op de officiële website van de fabrikant, download en installeer dan het hulpprogramma Sam Drivers. Als u een schijfkopie met dit programma hebt gedownload, installeer dan de Daemon Tools-toepassing. Voer dit hulpprogramma uit. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak en selecteer het menu "Virtuele schijven".

Stap 5

Selecteer in het geopende venster het item "Drive (no data)" en selecteer de optie "Mount image". Selecteer het gewenste schijfkopiebestand. Voer nu het bestand DIA-drv.exe uit vanuit de map Sam Drivers. Wacht tot de automatische hardwarescan is voltooid.

Stap 6

Selecteer nu de selectievakjes voor de driverkits die moeten worden bijgewerkt of geïnstalleerd. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde pakketten en selecteer de optie Typische installatie. Start uw laptop opnieuw op na het voltooien van het stuurprogramma-updateproces. Controleer de functionaliteit van de apparaten.

Aanbevolen: