Wat Is De Duurste Computer Ter Wereld

Inhoudsopgave:

Wat Is De Duurste Computer Ter Wereld
Wat Is De Duurste Computer Ter Wereld

Video: Wat Is De Duurste Computer Ter Wereld

Video: Wat Is De Duurste Computer Ter Wereld
Video: 10 DUURSTE PC SETUPS van Nederland! - Youtubers NL (Royalistiq en EnzoKnol tot Jelly en Kwebbelkop!) 2024, Mei
Anonim

De moderne ontwikkeling van technologie stelt grote computerbedrijven in staat hun producten voortdurend te verbeteren en nieuwe items uit te brengen die zijn uitgerust met functies die slechts een paar jaar geleden fantastisch leken. De kosten van dergelijke computers zijn echter niet minder fantastisch.

Wat is de duurste computer ter wereld
Wat is de duurste computer ter wereld

Dure pc's

Traditioneel dure modellen van personal computers, die vanaf 12.000 dollar kosten, worden geproduceerd door Alienware. Haar pc's zijn uitgerust met hoogwaardige en multifunctionele interne vulling van de systeemeenheid en bovendien uitgerust met verschillende accessoires en software. Duurdere desktopcomputers (ter waarde van 45 duizend dollar) worden geproduceerd door het Chinese bedrijf Eazo.

De gedeclareerde kosten van Eazo personal computers omvatten alleen hun basisconfiguratie - met extra apparaten kosten ze zelfs nog meer.

Een dergelijke hoge prijs van de bovengenoemde pc's wordt bepaald door hun technische kenmerken - bijvoorbeeld door een Eazo-computer te kopen voor 45 duizend dollar, krijgt de gebruiker een monitor met een 24-inch LCD-scherm (1920 x 1200 resolutie) en Windows Vista Ultimate-bediening systeem. Daarnaast is de Eazo personal computer uitgerust met een krachtige Intel Core 2 Quad Q9550 processor met 4 GB RAM en een frequentie van 3 GHz, twee NVIDIA 8800 GTX grafische kaarten, vloeistofkoeling en twee harde schijven van 150 en 500 GB.

Duurste pc

De duurste computers ter wereld zijn Zeus Platinum- en Zeus Gold-pc's van het Japanse bedrijf Zeus - ze kosten 560 duizend dollar tot 700 duizend dollar en zijn bedoeld voor kenners van exclusieve dingen en luxe. In deze personal computers concentreerden hun makers zich niet op innovatieve moderne technologieën, maar op kostbare behuizingen bedekt met hoogwaardig goud en platina, die een afbeelding van de sterrenhemel weergeven.

Geselecteerde diamanten met een kleine diameter spelen de rol van sterren aan de nachtelijke hemel die Zeus Platinum en Zeus Gold sieren.

Zeus pc's zijn uitgerust met 3 GHz Intel Core 2 Duo E6850-processors, 2 GB DDR2-geheugen en 1 TB harde schijf. Bovendien hebben "gold" en "platina" personal computers optische drives die gelijktijdig HD DVD- en Blu-ray-formaten ondersteunen. De Zeus Platinum- en Zeus Gold-monitoren beschikken over een 24-inch LCD-scherm en het populaire Windows Vista Ultimate-besturingssysteem. Ondanks dat Zeus Gold goedkoper is dan Zeus Platinum, zijn er geen technische verschillen tussen de twee.

Aanbevolen: