Hoe Minecraft 1.6.2 Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft 1.6.2 Te Installeren
Hoe Minecraft 1.6.2 Te Installeren

Video: Hoe Minecraft 1.6.2 Te Installeren

Video: Hoe Minecraft 1.6.2 Te Installeren
Video: MineCraft 1.6.2 Tutorial: Как установить оптифайн 1.6.2 (How to install oprifine 1.6.2) 2024, Mei
Anonim

In feite bracht elk van de versies van Minecraft veel positieve emoties bij de fans van deze game, omdat er noodzakelijkerwijs iets interessants aan de gameplay werd toegevoegd. Nieuwe mobs verschenen, blokken - of de oude vertoonden tot nu toe onbekende eigenschappen. Versie 1.6.2 is in dit opzicht geen uitzondering.

Veel mensen houden van deze versie van Minecraft, juist vanwege de paarden
Veel mensen houden van deze versie van Minecraft, juist vanwege de paarden

Noodzakelijk

  • - archiver
  • - spelinstallatieprogramma

instructies:

Stap 1

Kies 1.6.2 als je van paarden en ezels houdt, ze wilt temmen en ze wilt aanpassen om je inventaris te vervoeren, bijvoorbeeld wanneer je van het ene speelhuis naar het andere verhuist. Kruis deze dieren met elkaar om unieke rassen te krijgen. Probeer ook nieuwe blokken uit (zoals geverfde klei). Installeer Minecraft op de juiste manier om kans te maken op deze en een aantal andere functies.

Stap 2

Zorg er eerst voor dat Java op uw computer is geïnstalleerd. Zonder dit softwareplatform start het spel niet. Download het installatiebestand van dit programma van de officiële portal van de fabrikant, maar zorg ervoor dat het overeenkomt met de bitness van uw systeem (32 of 64). Anders zal Java niet correct werken, en daarnaast zal Minecraft achterblijven, wat de gameplay tot een kwelling zal maken. Voer in Runtime-parameters op het bedieningspaneel van het programma de waarden in van het RAM-geheugen dat u voor het spel wilt toewijzen, maar geef de getallen aan die de totale hoeveelheid RAM niet overschrijden.

Stap 3

Download het installatieprogramma voor Minecraft 1.6.2 van een vertrouwde bron. Het is beter om een gelicentieerd exemplaar te kiezen (vergeet trouwens niet om hiervoor de bijbehorende sleutel van Mojang te kopen) - daarin zijn volgens ervaren beoordelingen veel bugs geëlimineerd. Piratenstarters zijn alleen goed omdat ze gratis zijn, maar ze werken vaak met fouten.

Stap 4

Voer het installatiebestand uit met de extensie.exe - dan zal het spel in de vereiste map staan. Selecteer tijdens het installatieproces bij het kiezen van een verbindingsmethode Offline spelen voor de niet-officiële versie. In het geval dat u een licentie hebt gekocht, klikt u op de inscriptie, waar wordt voorgesteld om de gameplay onder uw gebruikersnaam in te voeren. Met dergelijke nuances moet rekening worden gehouden, anders kun je Minecraft gewoon niet betreden met een piratenwerper.

Stap 5

Als uw installatieprogramma gearchiveerd is, opent u het met een speciaal archiveringsprogramma en brengt u het over naar de map waar het zou moeten zijn. Ga hiervoor door de archiver op station C in Documenten en instellingen (voor XP) of Gebruikers (voor 7, 8 of Vista), zoek daar een map met uw gebruikersnaam en daarin - Toepassingsgegevens. Minecraft-map verschijnt daar in een oudere versie van Windows. In de nieuwe bevindt het zich in een andere map - Roaming. Klik op Enter en de gamebestanden worden daarheen verplaatst.

Stap 6

Controleer of het spel werkt door te proberen het te starten. Als Minecraft zonder problemen opent, maak dan de nodige instellingen in het menu (selecteer bijvoorbeeld de gewenste modus, moeilijkheidsgraad, enz.) en begin met het creëren van de spelwereld. Als het opstartprogramma fouten geeft bij het opstarten, corrigeer ze dan. Als er bijvoorbeeld een bericht verschijnt over ongeschikte videostuurprogramma's, update of installeer dan de juiste software. De gameplay zou nu moeten beginnen. Geniet van de functies van versie 1.6.2 erin.

Aanbevolen: