Hoe Minecraft Correct Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft Correct Te Installeren
Hoe Minecraft Correct Te Installeren

Video: Hoe Minecraft Correct Te Installeren

Video: Hoe Minecraft Correct Te Installeren
Video: hoe de gehackte minecraft versie te installeren/how to install cracked minecraft 2024, April
Anonim

Minecraft is in slechts drie of vier jaar van zijn bestaan buitengewoon populair geworden onder gamers. Het aantal van zijn fans is de grens van tien miljoen al lang gepasseerd, en dit regiment komt nog steeds. Veel beginners vinden het echter moeilijk om het spel zelfs maar correct te installeren.

Minecraft is belangrijk om correct te installeren
Minecraft is belangrijk om correct te installeren

Het is nodig

  • - Java
  • - installatieprogramma voor de vereiste versie van Minecraft

instructies:

Stap 1

Minecraft kan niet werken zonder het Java-softwareplatform, dus installeer het eerst (als je dat nog niet hebt gedaan). Download gratis de nieuwste versie van de officiële website van de fabrikant en kies degene die past bij de bitness van uw besturingssysteem. Nadat je Java hebt geïnstalleerd, ga je naar het Configuratiescherm (via het configuratiescherm, dat je in het startmenu van de computer vindt) en voer je onmiddellijk de vereiste RAM-parameters in de regel in met Runtime-parameters - hoeveel je wilt toewijzen aan het spel (het is toegestaan om ze op een niveau onder het totale RAM-geheugen te installeren). Dit is nodig om foutloos te kunnen functioneren.

Stap 2

Zoek op een betrouwbare "minecraft"-bron het installatieprogramma van de gameclient van de versie die je nodig hebt. Voer een document uit met de extensie.exe om de installatie te starten. In dit geval wordt Minecraft automatisch geïnstalleerd in de map waar het zich zou moeten bevinden. Als je alleen een gecomprimeerde map hebt zonder zichtbare exe-bestanden, moet je de inhoud zelf naar de juiste map omleiden. Hoe u dit precies doet, hangt af van welke versie van Windows u heeft.

Stap 3

Als je met XP te maken hebt, ga dan naar het startmenu van je computer, zoek daar de regel Uitvoeren en voer daarin% AppData% in. U kunt proberen de gewenste map op een iets andere manier te vinden. Ga naar C: / Documents and Settings in de map met je gebruikersnaam en zoek daar de Application Data directory. Kopieer de spelbestanden daar. Als je alles correct doet, wordt er een nieuwe map gevormd op het bovenstaande adres -.minecraft.

Stap 4

Kopieer voor Windows 7 of Vista de bestanden uit het spelinstallatiearchief naar een andere locatie op je computer. Ga naar station C, ga daar naar de directory met gebruikers en klik op de map met jouw naam. Om het correct te openen, klikt u op de adresbalk in dit venster. Het resulterende adres moet eindigen op AppData / Roaming. Dit is de map die nodig is om Minecraft te installeren. Druk op Enter - en de spelmap zal daar verschijnen.

Stap 5

Als na de bovenstaande acties de gameplay niet start en er een foutmelding met de videokaartstuurprogramma's op het scherm wordt weergegeven, betekent dit dat ze gewoon verouderd zijn of helemaal niet zijn geïnstalleerd. Corrigeer deze fout door de juiste software te downloaden en te installeren. Open nu Minecraft, creëer er een nieuwe wereld in, pas de instellingen aan (modus, moeilijkheidsgraad, enz.) en geniet van het spel.

Aanbevolen: