Een Mod Installeren Op Minecraft

Inhoudsopgave:

Een Mod Installeren Op Minecraft
Een Mod Installeren Op Minecraft

Video: Een Mod Installeren Op Minecraft

Video: Een Mod Installeren Op Minecraft
Video: Как установить моды на ПК Minecraft (Руководство) | Скачать моды для Майнкрафт 2024, April
Anonim

Minecraft-game heeft de harten van miljoenen gebruikers over de hele wereld gewonnen. Hier kun je bijna alle objecten bouwen die ons in het dagelijks leven omringen. Sommige dingen kunnen alleen worden gemaakt met behulp van speciale add-ons - mods. Niet iedereen slaagt erin om ze de eerste keer toe te voegen, dus de vraag hoe je een mod op Minecraft installeert, is zeer relevant.

Een mod installeren op Minecraft
Een mod installeren op Minecraft

instructies:

Stap 1

Om mods in Minecraft te installeren, downloadt u ze vanaf een vertrouwde site naar uw computer. Het is raadzaam om het archief te controleren op virussen voordat u het installeert.

Stap 2

Zoek het minecraft.jar-bestand op uw computer, kopieer het en plaats het op uw bureaublad. Mocht er tijdens de installatie iets misgaan, dan kun je al je instellingen en saves herstellen.

Stap 3

U kunt dit bestand vinden op C: / Documents and Settings / Computernaam / Application Data / minecraft / bin als uw besturingssysteem Windows XP is. Eigenaars van Windows 7 of Vista hebben toegang tot de map C: / Gebruikers / Computernaam / AppData / Roaming / minecraft / bin.

Stap 4

Als u het gewenste bestand niet ziet, gaat u naar de mapeigenschappen en schakelt u in de weergave-instellingen het selectievakje in naast de regel "Verborgen bestanden en mappen weergeven".

Stap 5

Open met behulp van de archiver minecraft.jar en het mod-archief dat u op Minecraft wilt installeren.

Stap 6

Kopieer alle bestanden uit het genusarchief en breng ze over naar het minecraft.jar-archief.

Stap 7

Als je de instructies strikt hebt gevolgd, is het je gelukt om de mod op Minecraft te installeren.

Stap 8

Open de map meta-inf in minecraft.jar en verwijder de inhoud.

Stap 9

De installatie is hetzelfde voor alle versies van Minecraft, of het nu 1.5.2, 1.7.2, 1.6.4 of een andere versie is. Om de mods te laten werken, moet u ModLoader echter downloaden en op uw computer installeren. Als je de verkeerde versie hebt gekozen, verschijnt er een zwart scherm in plaats van het spel. Verwijder in dit geval de map minecraft.jar volledig en kopieer de opgeslagen versie op zijn plaats, installeer een andere versie van ModLoader en vervolgens de mods die je nodig hebt.

Stap 10

Om ervoor te zorgen dat het geluid correct werkt in de geïnstalleerde geslachten, hebt u een andere add-on nodig - Audio Mod voor Minecraft. Download het en installeer het ook.

Stap 11

Je hebt ook een GUI Api nodig om de meeste mods goed te laten werken. En het moet worden afgestemd op de versie van het Minecraft-spel.

Stap 12

Al deze programma's worden op dezelfde manier geïnstalleerd als alle mods die de hierboven beschreven technologie gebruiken.

Stap 13

Het installeren van de mod op Minecraft is dus vrij eenvoudig. Als iets niet voor u werkt, heeft u de verkeerde versies van de add-ons geselecteerd.

Aanbevolen: