Hoe Texturen Op Minecraft Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Texturen Op Minecraft Te Installeren
Hoe Texturen Op Minecraft Te Installeren

Video: Hoe Texturen Op Minecraft Te Installeren

Video: How to Download/Install NAPP For Minecraft 1.14.4 - 1.16.4 2022, December
Anonim

Texturen in Minecraft zijn nodig om het uiterlijk van het speelveld en de blokken te veranderen. Voor ervaren minecrafters is het niet alleen belangrijk om te leren hoe je verschillende items kunt maken, maar ook om je klant te verbeteren. Om het spel nog leuker te maken, leer je hoe je texturen voor Minecraft installeert.

Hoe texturen voor minecraft te installeren
Hoe texturen voor minecraft te installeren

Voordat je leert hoe je texturen in Minecraft kunt installeren, moet je één heel belangrijk ding onthouden: alle add-ons voor de game moeten compatibel zijn met de versie die op de computer is geïnstalleerd. Soms zijn texture packs van eerdere variaties geschikt voor bijgewerkte versies van het spel en vice versa. In de praktijk is dit vrij zeldzaam.

Sinds Minecraft versie 1.5.2 is er een nieuw systeem van texturen en blokken in het spel geïntroduceerd, en daarom kunnen alle eerdere texture packs niet correct werken in deze client.

U kunt twee soorten texturen voor Minecraft op uw computer installeren: texturen met een hoge resolutie en standaardstructuren.

Om gewone texturen toe te voegen met een resolutie van 16 bij 16, heb je niets nodig behalve het spel zelf en het gedownloade bestand met texturen. Maar voor de HD-variant moet je ook Optifine of MCPatcher downloaden.

Standaardstructuren instellen in Minecraft

Om reguliere texturen aan het spel toe te voegen, download je ze via torrent of van een amateur Minecraft-site.

Start de client en open het instellingenmenu. Selecteer het tabblad "Mods en texture packs" of "Sets of textures" en klik op de knop die de map opent.

Kopieer de gedownloade bestanden rechtstreeks naar texturepacks in het archief.

Om Minecraft te spelen met de nieuw geïnstalleerde texturen, ga je opnieuw naar je client en selecteer je het gewenste texture pack in het menu.

Hoe HD-texturen voor Minecraft 1.5.2 en hoger te installeren

In versie 1.5.2 is ondersteuning voor high-definition texturen toegevoegd. Afbeeldingen tot 64x64 kunnen op dezelfde manier worden ingesteld als standaardtexturen. Maar om enorme foto's te leveren, moet u Optifine of MCPatcher downloaden en installeren.

De keuze van de add-on is aan jou, texturen met een hoge resolutie in Minecraft zullen werken wanneer je een van deze programma's installeert, maar Optifine zal bovendien helpen de prestaties van het spel zelf te verbeteren, dus ervaren spelers raden aan om dit specifieke hulpprogramma te gebruiken.

Download het Optifine-archief van de torrent- of Minecraft-fansite en controleer het op virussen. Controleer voordat u gaat downloaden of het compatibel is met de versie van de geïnstalleerde client. Als je Minecraft 1.7.2 hebt, werkt Optifine voor 1.5.2 niet voor jou. Pak het hulpprogramma met de archiver uit in een lege map.

Open.minecraft via "My Computer", zoek de bin-map, open met de archiver

Klik met de rechtermuisknop op het minecraft.jar-bestand.

Ga naar de map met de inhoud van de uitgepakte Optifine uit het archief en kopieer alle bestanden door ze met de muis te selecteren (verschillende mappen en veel.class-bestanden). Breng ze over om minecraft.jar te openen. Vergeet niet om META-INF naar de prullenbak te verwijderen na het voltooien van de bewerking.

Als u besluit het hulpprogramma MCPatcher in Minecraft te installeren, moet u een beetje anders handelen. Zoek na het downloaden Mcpatcher.jar en klik op de knop "Patch". Zorg er vóór het uitpakken voor dat het pad dat is opgegeven bij het installeren van de invoegtoepassing correct is. Na voltooiing van de bewerking kunt u texturen in Minecraft 1.5.2 en hoger instellen met een hoge resolutie op dezelfde manier als standaardafbeeldingen.

Populair per onderwerp