Kalibratie Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Kalibratie Omzeilen?
Kalibratie Omzeilen?

Video: Kalibratie Omzeilen?

Video: Kalibratie Omzeilen?
Video: Kalibratie | Bas Meelker 2024, Mei
Anonim

De kleuren van afbeeldingen op elke computer worden vastgelegd als combinaties van drie kleuren: groen, blauw en rood. Afhankelijk van de instellingen die je instelt, kan elke monitor een bepaalde kleur anders weergeven. Kalibratie wordt toegepast om ervoor te zorgen dat de kleuren correct worden weergegeven.

Kalibratie omzeilen?
Kalibratie omzeilen?

instructies:

Stap 1

Doe het volgende als u de schermkalibratie van uw PDA of smartphone wilt omzeilen. Sluit het apparaat aan op uw pc. Dan moet u een speciaal bestand op internet vinden dat u zal helpen weg te komen van kalibratie.

Stap 2

Gebruik hiervoor de zoekopdracht "Kalibratie overbruggen" in een voor u geschikte zoekbron. Pak het uit naar een willekeurige map op uw pc. Zoek een document met de naam welcome.not tussen de uitgepakte bestanden.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op dit document en selecteer "Kopiëren" in het contextmenu. Ga naar de hoofdmap van de geheugenkaart van het aangesloten apparaat. Klik in een lege ruimte met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken".

Stap 4

Houd er rekening mee dat bij het uitvoeren van deze bewerking het apparaat de actieve synchronisatiemodus moet hebben geactiveerd. Gebruik ActiveSync om het uit te voeren. Download het op internet en installeer het op uw pc.

Stap 5

Ga naar eigenschappen weergeven, open hiervoor het tabblad "Instellingen". U kunt ook het register openen en in de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / HARDWARE / DEVICEMAP / TOUCH een sleutel vinden met de naam MaxCalError. Corrigeer de waarde om kalibratie te voorkomen. Standaard is dit 10.

Stap 6

Verander het in 10000 of iets anders, afhankelijk van de schermeigenschappen van het apparaat dat u gebruikt. Koppel het apparaat los van uw pc en start het opnieuw op. Houd het downloadproces goed in de gaten. Als de kalibratie automatisch plaatsvindt tijdens de eerste keer opstarten na de firmware, sluit u deze opnieuw aan op uw computer.

Stap 7

Ga vervolgens naar de map "Autostart". Zoek "Welkom" tussen de vermelde toepassingen en processen. Verwijder het. Koppel uw apparaat los en start het opnieuw op. Daarna zou de automatische kalibratie niet meer moeten plaatsvinden.

Aanbevolen: