Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Omzeilen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Omzeilen
Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Omzeilen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Omzeilen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Computer Te Omzeilen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende beproefde methoden om toegang te krijgen tot een met een wachtwoord beveiligde computer. De keuze hangt af van het type wachtwoord dat is ingesteld en het geïnstalleerde besturingssysteem.

Hoe een wachtwoord op een computer te omzeilen
Hoe een wachtwoord op een computer te omzeilen

Noodzakelijk

Kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

In de situatie dat u het wachtwoord dat op de hele computer is ingesteld volledig moet omzeilen, kunt u niet zonder technische tussenkomst. Zet de computer uit en verwijder de linkerwand van de systeemeenheid.

Stap 2

Onderzoek de structuur van het moederbord en vind er een kleine ringvormige batterij op. Verwijder het uit de sleuf. Gebruik een schroevendraaier om de contacten te sluiten waarop het rustte.

Stap 3

Vervang de batterij. Zet uw computer aan. Zoals u kunt zien, is het wachtwoordinvoervenster niet verschenen. Na het verwijderen van de batterij en het sluiten van de contacten, heb je de BIOS-fabrieksinstellingen toegepast.

Stap 4

Het is iets moeilijker om toegang te krijgen tot het besturingssysteem wanneer u een wachtwoord moet invoeren om het in te voeren. Klik op de Reset-knop om uw computer opnieuw op te starten. Wanneer er een venster op het scherm verschijnt met een lijst met mogelijke opstartopties, drukt u op de F8-toets.

Stap 5

Selecteer in de lijst die verschijnt "Windows Veilige modus" en druk op Enter. Selecteer in het volgende menu een willekeurig item (met of zonder USB-ondersteuning). Wacht tot het downloaden van de veilige modus is voltooid.

Stap 6

Er verschijnt een venster met een lijst van bestaande gebruikers op het scherm. Selecteer het "Administrator"-account dat niet werd weergegeven toen de computer in de normale modus werd opgestart.

Stap 7

Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm. Selecteer het menu Gebruikersaccounts. Ga naar "Een ander account beheren".

Stap 8

Je hebt twee opties voor verdere actie. Ga eerst naar het gedeelte 'Een account maken'. Voer uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in. Selecteer de categorie Beheerders voor dit account.

Stap 9

Selecteer vervolgens een van de bestaande accounts en ga naar het item "Wachtwoord wijzigen". Voer een nieuw wachtwoord in voor deze gebruiker.

Stap 10

Start uw computer opnieuw op en selecteer Windows normaal opstarten. Log in op het besturingssysteem met een nieuw of gewijzigd account.

Aanbevolen: