Toegangsweigering Omzeilen

Inhoudsopgave:

Toegangsweigering Omzeilen
Toegangsweigering Omzeilen

Video: Toegangsweigering Omzeilen

Video: Toegangsweigering Omzeilen
Video: Persconferentie (03/10/2017) De Winter u0026 Wilders i.v.m. toegangsweigering tot gemeente Molenbeek 2024, Mei
Anonim

Veel bedrijven volgen de activiteiten van hun werknemers op internet. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het blokkeren van sites die gevuld zijn met entertainment content of simpelweg niet gerelateerd zijn aan het werk. Met behulp van een van de eenvoudigste methoden kunt u eenvoudig het verbod op toegang tot de sites die u nodig hebt omzeilen.

Toegangsweigering omzeilen
Toegangsweigering omzeilen

instructies:

Stap 1

Gebruik anonimiseringen. Anonymizer is een site die services biedt voor het bekijken van geblokkeerde sites. De pagina's die u opvraagt, worden naar een proxyserver gestuurd en vervolgens doorgestuurd naar uw computer. Met de anonimisering kunt u logboeken versleutelen, terwijl u de logboeken bekijkt, alleen het feit dat u deze service bezoekt, kan worden gedetecteerd. U kunt het laden van uitvoerbare scripts, java- en flash-toepassingen ook uitschakelen. Om deze service te gebruiken, hoeft u alleen maar naar de website van de anonymizer te gaan en de gewenste website in de adresbalk op de website in te voeren. Houd er rekening mee dat de meeste Russischtalige services zijn gemaakt voor het bekijken van sociale netwerksites, dus voor toegang tot deze sites kan worden betaald.

Stap 2

U kunt ook de Opera mini-browser gebruiken. Het specifieke van deze browser is dat hij de pagina's die u opvraagt doorstuurt via de opera.com-server, waar ze worden gecomprimeerd en vervolgens naar uw computer worden verzonden. Deze browser is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op mobiele telefoons, dus om deze op een computer uit te voeren, moet u een java-emulator installeren.

Stap 3

Gebruik gespecialiseerde verkeerscompressieservices. U kunt ze vinden door de bijbehorende zoekopdracht in de zoekmachine in te voeren. Ze werken volgens hetzelfde principe als anonimizers, het enige verschil is dat wanneer u informatie verzendt die u aanvraagt, deze ook wordt gecomprimeerd, waardoor de hoeveelheid verkeer die wordt besteed aan het downloaden ervan wordt verminderd.

Stap 4

Om pagina's op internet te bekijken, kunt u ook de cache van de Google-zoekmachine gebruiken. Voer de gewenste site in de zoekbalk in en plaats deze vervolgens in de zoekresultaten. Klik op de link "opgeslagen kopie". U wordt doorgestuurd naar een pagina die een kopie is van de site die u nodig heeft, opgeslagen in het tijdelijke geheugen van de Google-zoekmachine.

Aanbevolen: