Hoe De Fout Te Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Fout Te Omzeilen?
Hoe De Fout Te Omzeilen?

Video: Hoe De Fout Te Omzeilen?

Video: Hoe De Fout Te Omzeilen?
Video: Wat is plagiaat en hoe voorkom je het? | Scribbr 🎓 2024, Mei
Anonim

Windows XP Service Pack 3 is het derde officiële servicepack voor het besturingssysteem Windows XP. De collectie bevat alle updates en fixes die zijn uitgebracht sinds de introductie van Windows XP. Het is gericht op het verbeteren van de beveiliging en op de compatibiliteit met applicaties van derden, en vertegenwoordigt een verhoging van de prestaties van uw computer.

Hoe de fout te omzeilen?
Hoe de fout te omzeilen?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Deze verzameling updates (Service Pack 3) is bedoeld voor installatie op Windows XP. Het bevat ook een volwaardige Russische interface. Als u een fout 0x87FF54F kreeg tijdens het installeren van Service Pack 3, moet u eerst de omstandigheden achterhalen die deze storing hebben veroorzaakt. Fout 0x87FF54F kan om vele redenen worden geactiveerd. Het is ook vermeldenswaard dat deze crash zich op veel computers anders gedraagt.

Stap 2

Om problemen bij het installeren van SP3 te voorkomen, moet u eerst bepaalde regels volgen die moeten worden gevolgd. Sluit alle programma's die in gebruik zijn en start uw computer opnieuw op. Download Service Pack 3 van de bijbehorende pagina. Schakel antispyware, antivirus, firewalls en andere spyware uit.

Stap 3

In de buurt van de klok, op het paneel, moeten alleen het netwerkpictogram, het volume, de taal en mogelijk een flashkaart blijven staan. Start de "Background Intelligent Transfer Service". U kunt de service starten via het menu "Start". Klik vervolgens op het tabblad "Uitvoeren" en voer het commando "services.msc" in.

Stap 4

Zoek een dienst, klik op "Eigenschappen" en vink het vakje "Automatische startmethode" aan. Voer schijfopruimingsprogramma's uit. Probeer na alle genomen stappen SP3 opnieuw te installeren. Maar in meer gevallen helpt het uitschakelen van antivirusprogramma's en firewalls. Als het updatepakket niet via Windows Update kan worden verkregen, moet u het zelfstandige updatepakket downloaden van het Microsoft Downloadcentrum. Als de installatie met succes is voltooid, is alles in orde en ontvangt het systeem dergelijke fouten niet.

Aanbevolen: