Ouderlijk Toezicht Van Kaspersky Omzeilen

Inhoudsopgave:

Ouderlijk Toezicht Van Kaspersky Omzeilen
Ouderlijk Toezicht Van Kaspersky Omzeilen

Video: Ouderlijk Toezicht Van Kaspersky Omzeilen

Video: Ouderlijk Toezicht Van Kaspersky Omzeilen
Video: Kaspersky Safe Kids umgehen! Funktioniert auf allen Handys! 2024, Mei
Anonim

Het antivirusprogramma Kaspersky Internet Security 2012 bevat ouderlijk toezicht. Het gedeelte voor ouderlijk toezicht wordt gebruikt om gebruikersrechten in te stellen en hun acties te beheren. Om ouderlijk toezicht te omzeilen, moet u het wachtwoord weten om toegang te krijgen tot de programma-instellingen. Als u dit wachtwoord kwijtraakt, gebruikt u de herstelprocedure.

Ouderlijk toezicht van Kaspersky omzeilen
Ouderlijk toezicht van Kaspersky omzeilen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Ga naar de programmawebsite, naar de ondersteuningssectie. Het artikel op de link past bij jou https://support.kaspersky.com/faq/?qid=208638595 voor een gedetailleerde beschrijving van de procedure voor het omgaan met een verloren wachtwoord. Download het bestand passOFF2011.zip zoals aangegeven in stap 1. Om de bestanden uit het archief uit te pakken, opent u het programma Winrar of Total Commander. Als je deze software niet hebt, kun je deze vinden op softodrom.ru. Installeer in de systeemdirectory van de personal computer

Stap 2

Start je computer opnieuw op. Klik hiervoor op "Start", "Afsluiten" en selecteer "Computer opnieuw opstarten". Na het startvenster van het opstarten van de computer drukt u op F8 op het toetsenbord. Het is de moeite waard om meerdere keren op te drukken, anders kun je het juiste moment overslaan. Het besturingssysteem geeft een lijst met opstartmodi weer, selecteer "Veilige modus".

Stap 3

Nadat u de computer in de veilige modus hebt opgestart, opent u de uitgepakte bestanden en voert u x86.reg of x64.reg uit voor respectievelijk de 32-bits of 64-bits versie van het besturingssysteem. U kunt uw versie van Windows achterhalen via het item "Eigenschappen" door naar de snelkoppeling "Deze computer" te gaan. Beantwoord beide vragen van het besturingssysteem bevestigend en start de computer opnieuw op.

Stap 4

Deze acties zijn zichtbaar voor de computerbeheerder, aangezien u niet hetzelfde wachtwoord kunt instellen als voorheen. Negeer beveiligingsproblemen niet en wijzig antivirusinstellingen als u geen beheerder van het besturingssysteem bent. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om ouderlijk toezicht van Kaspersky te omzeilen, maar het kan zowel antivirussoftware als een pc schaden. Als u ouderlijk toezicht opnieuw moet inschakelen, kunt u dit doen via het antivirusconfiguratiescherm.

Aanbevolen: