Apparaatvergrendeling Omzeilen

Inhoudsopgave:

Apparaatvergrendeling Omzeilen
Apparaatvergrendeling Omzeilen

Video: Apparaatvergrendeling Omzeilen

Video: Apparaatvergrendeling Omzeilen
Video: Как заблокировать устройство Fitbit Versa 2 2024, Mei
Anonim

DeviceLock is ontworpen om de toegang tot externe media op uw computer te regelen. Met dit hulpprogramma kunt u niet alleen de toegang voor elke gebruiker afzonderlijk configureren, maar het ondersteunt ook afstandsbediening. Dit programma heeft echter ook kwetsbaarheden.

Apparaatvergrendeling omzeilen
Apparaatvergrendeling omzeilen

instructies:

Stap 1

Als er systeemmappen op uw computer zijn geopend, probeert u dlservice.exe uit de map windows32 te verwijderen. Om dit bestand te verwijderen, moet u het DeviceLock-proces zelf uit het systeemgeheugen verwijderen. Als u geen toegang hebt tot Taakbeheer, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Start uw computer op in de veilige modus. Om dit te doen, drukt u onmiddellijk na het inschakelen van de computer, nadat het moederbordvenster is weergegeven, op de F8-knop op het toetsenbord. Het besturingssysteem biedt opstartopties. Selecteer de gewenste regel en druk op de Enter-toets. Als u geen veilig inlogwachtwoord hebt ingesteld, start u het systeem op en volgt u stap 1. Als een beheerderswachtwoord vereist is, gaat u naar stap 3.

Stap 3

Start uw computer op vanaf optische media met een LiveCD-assembly die een Windows Key Enterprise Edition-hulpprogramma voor wachtwoordherstel bevat. Dergelijke programma's bevinden zich in de regel in bijna elke distributie van het besturingssysteem op schijf. Als uw computer vanaf de schijf mag opstarten, downloadt u het hulpprogramma, stelt u het wachtwoord opnieuw in en gaat u terug naar stap 2. Als opstarten niet is toegestaan, gaat u naar de volgende stap.

Stap 4

Ga naar het moederbord-BIOS. Als het BIOS-wachtwoord niet is ingesteld, stelt u de gewenste opstartprioriteit in en voert u al het bovenstaande uit. Als een wachtwoord vereist is, moet het BIOS worden gewist. Open hiervoor de computer en verwijder de batterij uit het moederbord (terwijl u de stroomconnectoren loskoppelt) gedurende 5 minuten, of gebruik een speciale jumper.

Stap 5

Het is de moeite waard om te overwegen dat alle bovenstaande acties gemakkelijk opvallen voor een ervaren netwerkbeheerder. U mag geen toevlucht nemen tot dergelijke operaties tenzij dit absoluut noodzakelijk is, aangezien een inbreuk op het beveiligingssysteem van de onderneming ernstige gevolgen kan hebben.

Aanbevolen: