De PDA Resetten

Inhoudsopgave:

De PDA Resetten
De PDA Resetten

Video: De PDA Resetten

Video: De PDA Resetten
Video: Intermec CK3 Теплая перезагрузка и полный сброс 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het resetten van de communicator, of harde reset, is een standaardhandeling die door alle fabrikanten wordt geleverd. Houd er rekening mee dat het herstellen van de fabrieksinstellingen betekent dat alle gebruikersinformatie volledig wordt verwijderd.

De PDA resetten
De PDA resetten

instructies:

Stap 1

De methoden voor het uitvoeren van een harde reset zijn min of meer hetzelfde voor alle communicators, maar het gebruik van de knoppen kan verschillen voor verschillende modellen, zelfs van dezelfde fabrikant.

Stap 2

Voor communicators Acer-modellen c510, c530, c531 moet u tegelijkertijd op de twee bovenste knoppen en de Reset-knop drukken. Voor modellen n300, n311, n321 - druk op de Today-toets en de Message-toets. Houd de toetsen ingedrukt en druk met de stylus op Reset.

Stap 3

In de modellen P525, P526, P527, P535, P550, P552w en P570 Asus-communicators moet u het scrollwiel omhoog houden en drie seconden op Reset drukken. Laat Reset los en wacht op de prompt om op de knop voor het beantwoorden van oproepen te drukken om het apparaat te resetten. Klik op deze knop.

Stap 4

Houd de aan/uit- en resetknoppen op de BenQ Communicator P50 en P51 tegelijkertijd vijf seconden ingedrukt. Daarna moet u de reset loslaten en de aan / uit-knop nog vijf seconden ingedrukt houden.

Stap 5

Een soortgelijk schema wordt gebruikt in de Eten / Glowfish-communicators van de modellen G500, G500+, M600 en M600+. Gebruik de Power- en Reset-toetsen tegelijkertijd gedurende vijf seconden. Maar daarna moet u op de knop Beëindigen drukken en wachten tot het systeemverzoek verschijnt. Houd de knop "Ja" ingedrukt.

Stap 6

Om de Fujitsu Siemens communicators n500, n520, n560 en c550 te resetten, drukt u tegelijkertijd op de aan/uit- en kalenderknoppen. Houd ze in deze positie en druk met de stylus eenmaal op de Reset-stylus aan de onderkant van de telefoon. Blijf de aan / uit- en kalenderknoppen nog tien seconden ingedrukt houden.

Stap 7

Voor communicators Gigabyte GSmart-modellen i120, i128, i300, i350, T600 en MW998: houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het mobiele apparaat wordt uitgeschakeld. Druk tegelijkertijd op de Win- en OK-toets en druk nogmaals op de aan/uit-knop.

Stap 8

Druk op de knop 6. om uw HP Voice Messenger Communicator hard te resetten Houd deze knop ingedrukt en schakel uw mobiele apparaat in. Wacht tot de melding over het apparaat op nul is gezet en laat de knop 6 los.

Aanbevolen: