Gecomprimeerde Zip-mappen Openen

Inhoudsopgave:

Gecomprimeerde Zip-mappen Openen
Gecomprimeerde Zip-mappen Openen

Video: Gecomprimeerde Zip-mappen Openen

Video: Gecomprimeerde Zip-mappen Openen
Video: Gecomprimeerd bestand (zip) uitpakken 2024, Mei
Anonim

Zip-mappen op een moderne pc zijn eenvoudige archieven, dat wil zeggen mappen die zijn gecomprimeerd om de ruimte die door de map op de computer wordt ingenomen te verkleinen. Eenmaal gecomprimeerd, nemen bestanden en mappen veel minder ruimte in beslag dan voorheen, maar om ze te openen, moet u het archief eerst uitpakken in een nieuwe map.

Gecomprimeerde zip-mappen openen
Gecomprimeerde zip-mappen openen

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het archief dat u wilt openen door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. Klik er dan één keer op met de rechtermuisknop. Selecteer in het pop-upmenu de regel "Bestanden uitpakken …".

Stap 2

Dit opent het venster voor het configureren van de extractie van bestanden uit het archief. In dit venster kunt u het archiefextractiepad specificeren, de naam van de map waarin u de gecomprimeerde bestanden wilt uitpakken. Het biedt ook geavanceerde instellingen voor archiefextractie.

Stap 3

Nadat u alle benodigde gegevens hebt opgegeven, klikt u op de knop "OK" onder aan het venster.

Stap 4

Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, begint het proces van het uitpakken van mappen en bestanden uit het archief. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de bestanden en de prestaties van uw computer.

Aanbevolen: