Een Zip-archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Zip-archief Openen
Een Zip-archief Openen

Video: Een Zip-archief Openen

Video: Een Zip-archief Openen
Video: How to Open ZIP Files on Windows 10 2024, April
Anonim

Zip-archieven op moderne pc's zijn eenvoudige gecomprimeerde mappen. Met zip-archieven kunt u de mapgrootte meerdere keren verkleinen (afhankelijk van het type bestanden dat wordt gecomprimeerd). Voordat u bestanden uitvoert die zijn opgeslagen in een gecomprimeerde map, moet u ze eerst uit het archief extraheren, anders wordt elk bestand alleen voor de duur van de weergave uit het archief gehaald.

Een zip-archief openen
Een zip-archief openen

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar de map waar het zip-archief zich bevindt. Selecteer deze vervolgens door er één keer met de linkermuisknop op te klikken. Klik vervolgens eenmaal met de rechtermuisknop op het archief. U ziet een menu met acties over het bestand, waarin u op de regel "Bestanden uitpakken …" klikt.

Stap 2

Voer in het venster dat verschijnt de gegevens in die het systeem nodig heeft om bestanden uit het archief te extraheren. Dergelijke gegevens omvatten: het pad van de toekomstige locatie van de map, de naam en de unzip-instellingen.

Stap 3

Nadat u alle gegevens hebt ingevoerd die nodig zijn om bestanden uit het archief te extraheren, klikt u op de knop "OK".

Stap 4

Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, begint het proces van het uitpakken van bestanden uit het archief. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de prestaties van uw pc en de grootte van het archief.

Aanbevolen: