Een Zip-map Openen

Inhoudsopgave:

Een Zip-map Openen
Een Zip-map Openen

Video: Een Zip-map Openen

Video: Een Zip-map Openen
Video: Zippen en unzippen - ZIP-bestanden. 2024, April
Anonim

ZIP-mappen in computerjargon zijn gewone gecomprimeerde mappen of archieven. Het comprimeren van mappen is een effectieve manier om de hoeveelheid geheugen die door een map wordt gebruikt te verminderen. Bestanden worden niet beschadigd tijdens compressie, maar om ze uit te voeren, moet u de map waarin ze zich bevinden uitpakken.

Een zip-map openen
Een zip-map openen

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de gecomprimeerde map door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. Klik er vervolgens één keer met de rechtermuisknop op en selecteer in het actiemenu dat verschijnt de regel "Bestanden uitpakken …".

Stap 2

U ziet een venster voor het uitpakken van het archief, waarin u de map van de toekomstige locatie van bestanden en mappen uit het archief specificeert, en de naam van de map waarin de uitgepakte bestanden worden opgeslagen. U kunt ook de gewenste instellingen voor bestandsextractie instellen.

Stap 3

Nadat u alle benodigde gegevens voor extractie hebt opgegeven, klikt u op de knop "OK", die zich onderaan het venster bevindt.

Stap 4

Daarna begint het proces van het uitpakken van bestanden en mappen uit het archief, wat enige tijd kan duren. De exacte extractietijd hangt af van de grootte van de bestanden die in het archief zijn opgeslagen en van de prestaties van uw pc.

Aanbevolen: