Een Film Op Een USB-flashstation Branden

Inhoudsopgave:

Een Film Op Een USB-flashstation Branden
Een Film Op Een USB-flashstation Branden

Video: Een Film Op Een USB-flashstation Branden

Video: Een Film Op Een USB-flashstation Branden
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Nu zijn computertechnologieën actief in ontwikkeling - wat een jaar geleden voor verrassing zorgde, zal morgen een alledaags gebeuren zijn. Veel nieuwe producten worden uitgebracht, nieuwe softwareontwikkelaars verschijnen. Maar de gebruiker van een personal computer houdt niet altijd gelijke tred met de introductie van nieuwe producten. Flash-media zijn bijvoorbeeld recentelijk kleiner geworden, maar zwaarder geworden aan de hoeveelheid informatie die ze kunnen opnemen. Sommige media willen dus geen grote videobestanden kopiëren.

Een film op een USB-flashstation branden
Een film op een USB-flashstation branden

Noodzakelijk

Systeemwijziging van het bestandssysteem van flash-media

instructies:

Stap 1

Het blijkt dat het probleem niet bij de nieuwigheden van de moderne media-industrie ligt, maar bij de gebruikers zelf. Een competente computergebruiker begrijpt dat het onvermogen om grote bestanden te kopiëren aangeeft dat de flashdrive niet correct is geformatteerd. Standaard zijn ze geformatteerd naar FAT 32. Dit bestandssysteem ondersteunt geen bestanden die groter zijn dan 4 GB. Het blijkt dat de oplossing voor het probleem vrij duidelijk is: u moet de USB-flashdrive opnieuw formatteren om de kopie uit te voeren die we nodig hebben.

Stap 2

Plaats de USB-flashdrive, geef het besturingssysteem de tijd om de aanwezigheid van flash-media volledig te bepalen. Ga naar "Deze computer" - selecteer de USB-stick - klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen - het item "Formatteren". Selecteer het gewenste bestandssysteem - NTFS.

Stap 3

In Windows XP is deze waarde uitgeschakeld. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" - selecteer het item "Apparaatbeheer" - activeer het item "Schijfapparaten" - open het eigenschappenvenster van uw flashstation.

Stap 4

Open het tabblad "Beleid" - activeer de schakelaar op het item "Optimaliseren voor uitvoering" - klik op de knop "OK".

Stap 5

Nadat u deze stappen hebt voltooid, start u het venster "Deze computer" opnieuw om de flashdrive te formatteren door het NTFS-bestandssysteem te selecteren. Wijzig na het beëindigen van de formatteringsbewerking de waarde van het tabblad "Beleid" voor uw flashstation door "Optimaliseren voor snelle verwijdering" te selecteren.

Aanbevolen: