Hoe Pdf Naar Jpeg Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Naar Jpeg Te Converteren
Hoe Pdf Naar Jpeg Te Converteren

Video: Hoe Pdf Naar Jpeg Te Converteren

Video: Hoe Pdf Naar Jpeg Te Converteren
Video: Hoe PDF naar JPG te converteren - GRATIS 2024, April
Anonim

Een bestand met de extensie PDF is een veelvoorkomend bestand onder gebruikers van elektronische documenten. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden geconverteerd naar elk ander formaat. Maar sommige gebruikers kunnen moeite hebben met het converteren van PDF naar JPEG. Er zijn veel programma's voor zowel online conversie als stationair (u moet de applicatie installeren).

Hoe pdf naar jpeg te converteren
Hoe pdf naar jpeg te converteren

Noodzakelijk

PDFMate Gratis PDF Converter-programma

instructies:

Stap 1

Bij het gebruik van online diensten hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van het programma, maar converteert u eenvoudig bestanden één voor één. Een van de belangrijkste nadelen van deze methode is dat de werking van dergelijke diensten rechtstreeks afhangt van de snelheid van de netwerkverbinding. Daarom, als u een traag internet heeft, kan een dergelijke actie onbepaalde tijd duren.

Stap 2

Voor een snellere bestandsconversie kunt u een van de gratis en populaire PDFMate Free PDF Converter-programma's gebruiken. Het is mogelijk om meerdere documenten tegelijk te gebruiken. Controleer of de applicatie correct is geïnstalleerd.

Stap 3

Bereid nu de PDF-bestanden voor die u nodig hebt voor conversie. Houd er rekening mee dat er geen bescherming op is ingesteld. Dit kan worden gecontroleerd bij het openen van zo'n object: als er een wachtwoord wordt gevraagd, betekent dit dat het beveiligd is. Of, tijdens het formatteren, verschijnt er een waarschuwingsvenster waarin staat dat het bestand niet kan worden gewijzigd. Dit kan voorkomen dat het formaat wordt gewijzigd. Om de status van een document te wijzigen, moet u de bestandsinstellingen wijzigen of dit soort beveiliging verwijderen met een extra programma.

Stap 4

Door op de knop "PDF toevoegen" te klikken, voegt u een of meer documenten toe om naar JPEG te converteren. U kunt er een willekeurig aantal kiezen, zonder na te denken over de grootte van de bestanden en hun aantal. De bestanden die u hebt geselecteerd, verschijnen in het dialoogvenster onder aan het scherm - de plaats waar ze in de toekomst zullen worden opgeslagen. Standaard wordt het gedownload naar dezelfde locatie als het PDF-bestand, maar u kunt het pad indien nodig wijzigen.

Stap 5

Klik op de knop Afbeelding, wat de geselecteerde conversierichting betekent. Als alle opgegeven gegevens correct zijn, klikt u op de knop "Maken", dit zal het programma starten, dat het benodigde bestand met de JPEG-extensie zal maken. Wanneer de toepassing is voltooid, ziet u een vinkje dat de conversie is geslaagd. Als je het moeilijk vindt, probeer dan al het bovenstaande opnieuw.

Aanbevolen: