De Taal Wijzigen In Photoshop

Inhoudsopgave:

De Taal Wijzigen In Photoshop
De Taal Wijzigen In Photoshop

Video: De Taal Wijzigen In Photoshop

Video: De Taal Wijzigen In Photoshop
Video: De taal naar Engels of Nederlands veranderen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Een aantal Photoshop-gebruikers, voornamelijk ontwerpers en fotografen die al lang met het programma werken, geven de voorkeur aan de Engelse versie van het programma. Het heeft een aantal voordelen: ontwerpers gebruiken de universele taal van Engelse termen in Photoshop. Veel mensen die net beginnen met hun eerste stappen in het beheersen van Photoshop of die geen vreemde taal spreken, geven er echter de voorkeur aan de Russified-versie te gebruiken.

De taal wijzigen in Photoshop
De taal wijzigen in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

De meeste nieuwe versies van Photoshop hebben meerdere taalpakketten en als u een Engelstalige interface hebt geïnstalleerd, moet het programma parallel een Russisch taalpakket hebben. Open het menu Bewerken en ga naar het gedeelte Voorkeuren. Hier heb je het tabblad "Interface" nodig, open het.

Stap 2

U ziet een groot venster met instellingen voor de interface van uw versie van Photoshop. U hebt de meeste parameters die daar worden vermeld niet nodig. Zoek het gedeelte 'Tekstopties' hieronder. Selecteer Russisch in de lijst met voorgestelde talen en wijzig desgewenst ook de lettergrootte (Lettergrootte). Bevestig de wijzigingen met de knop OK en start Photoshop opnieuw. Zoals u kunt zien, zijn de wijzigingen van kracht geworden en heeft uw programma een Russischtalige interface gekregen.

Stap 3

Als u een Photoshop-zelfstudie vindt die Engelse in plaats van Russische termen gebruikt, zou u geen problemen moeten hebben. Open het menu met interface-instellingen opnieuw en doe hetzelfde werk, alleen het tegenovergestelde: stel de hoofdtaal van de interface in op Engels. Verander het indien nodig weer in Russisch.

De mogelijkheid om snel en gemakkelijk de taal van het programma te veranderen, bevrijdt u van de noodzaak om op internet te zoeken naar lessen met een aantal specifieke termen in het Russisch en om begrijpelijkere stapsgewijze handleidingen en instructies te kiezen. Nadat u hebt geleerd hoe u de interfacetalen kunt wijzigen, kunt u alle instructies in elke taal gebruiken en een resultaat van hoge kwaliteit krijgen.

Aanbevolen: