De Taal Wijzigen In Russisch In Photoshop

Inhoudsopgave:

De Taal Wijzigen In Russisch In Photoshop
De Taal Wijzigen In Russisch In Photoshop

Video: De Taal Wijzigen In Russisch In Photoshop

Video: De Taal Wijzigen In Russisch In Photoshop
Video: De taal naar Engels of Nederlands veranderen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat de geïnstalleerde software of andere software alleen Engels ondersteunt. Dit is waarschijnlijk een enorm probleem voor degenen die geen vreemde taal kennen. Sommige mensen voelen zich gewoon ongemakkelijk bij het werken in een omgeving waar alle uitleg en instellingen in een andere taal worden gegeven.

De taal wijzigen in Russisch in Photoshop
De taal wijzigen in Russisch in Photoshop

Het probleem van russificatie bestaat al heel lang en verschillende teams van localizers vechten voor het recht om hun vertaling in het product te implementeren. Het blijkt dat de volledige lijst met programma's in drie groepen is verdeeld:

  • vertaald door de ontwikkelaar;
  • vertaald door de lokalisator;
  • helemaal niet vertaald.

Sommige gebruikers worden geconfronteerd met het feit dat ze niet weten hoe ze "Photoshop" in het Russisch moeten vertalen. Dit geldt vooral voor degenen die in eerste instantie de Engelse versie hebben geïnstalleerd.

Hoe Photoshop in het Russisch te vertalen

Er kunnen veel moeilijke situaties ontstaan, maar de oplossing voor dit probleem is eenvoudig en lineair, met uitzondering van enkele gebeurtenissen. Dus wanneer de gebruiker de Engelstalige versie heeft ingevoerd, is de eerste stap om de taal te wijzigen in uw moedertaal. Hoewel sommigen het tegenovergestelde doen - verander Russisch in Engels, omdat het erg handig is om te leren werken in een programma in de taal van de ontwikkelaars.

De taal in het programma wijzigen

Gelukkig ondersteunen de nieuwste versies van Adobe Photoshop de functie van het wijzigen van de taal - er is Russisch in de bibliotheek met talen. De gebruiker kan "Photoshop" zowel in het Russisch als in elke andere taal vertalen door de onderstaande instructies te volgen:

  • Op het tweede tabblad Bewerken vinden we de categorie Voorkeuren, helemaal onderaan de lijst. Selecteer daarin het Interface-item.
  • Er verschijnt een venster met de instellingen van het interfacepaneel. We moeten de tweede regel in de lijst met de naam Tekst selecteren en het item UI-taal op het scherm vinden, waarin we de waarde Russisch moeten plaatsen.
  • Klik op de OK-knop en verlaat na de uitgevoerde handeling de grafische omgeving "Photoshop".
  • Nu herstarten we het programma. Na het laadscherm zou de hele interface moeten veranderen in de Russisch-talige lay-out.
Beeld
Beeld

Russifier voor Adobe Photoshop

Als de gebruiker met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd dat er geen moedertaal in de vervolgkeuzelijst staat, is het noodzakelijk om de crack rechtstreeks van de localizers te downloaden. Het verwijderen van de taal kan te wijten zijn aan het feit dat deze eenvoudig uit het installatiebestand is geknipt of is beschadigd. In ieder geval zal de gebruiker geen kwaad om zijn toevlucht te nemen tot het installeren van de taal via de spleet. Er zijn veel verschillende localizers op internet voor verschillende versies, daarom is het allereerst noodzakelijk om de zoekopdracht te concentreren op de versie van "Photoshop" die op de computer is geïnstalleerd.

Beeld
Beeld

De scheur installeren

Voordat u "Photoshop" in het Russisch vertaalt, moet u beslissen over het type scheur. De keuze van de gebruiker kan op elke optie vallen, maar houd er rekening mee dat de benchmark, naast de versie, moet vallen op de datum van de update van de assembly met het lokalisatieprogramma. Dus, hier is de procedure voor het downloaden en installeren van de lokalisatie in Adobe Photoshop:

  • Met behulp van de bovenstaande prioriteiten vinden we de vereiste montage met de Russische taal.
  • Download het archief, dat een grote hoeveelheid mappen en submappen bevat.
  • Voordat u "Photoshop" in het Russisch vertaalt, moet u de inhoud uitpakken en naar de hoofdmap van het programma "Photoshop" verplaatsen. Maar daarvoor moet u alle inhoud van de map met lokalisatie verwijderen. Deze map bevindt zich op de systeemschijf van uw computer (C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop\Locales).
  • Als u wilt, kunt u alleen de Russische taal uitpakken en kopiëren. Hierdoor kunt u de prestaties van het programma niet opnieuw overbelasten.
  • Na het kopiëren starten we het programma, als u alle talen eerder hebt verwijderd, wordt uw interface Russisch, als dit niet is gebeurd, moet u de acties herhalen die de gebruiker heeft uitgevoerd tijdens de gebruikelijke taalverandering. Het enige verschil is dat in het item "Tekst" de vervolgkeuzelijst een minimum aan werktalen zal bevatten.

Aanbevolen: