De Taal Van Het Besturingssysteem Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Van Het Besturingssysteem Wijzigen
De Taal Van Het Besturingssysteem Wijzigen

Video: De Taal Van Het Besturingssysteem Wijzigen

Video: De Taal Van Het Besturingssysteem Wijzigen
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een computer koopt met een vooraf geïnstalleerd niet-gelokaliseerd Windows 7-besturingssysteem, kunt u wijzigingen aanbrengen door de gewenste taal toe te voegen met behulp van speciale programma's.

De taal van het besturingssysteem wijzigen
De taal van het besturingssysteem wijzigen

Noodzakelijk

Vistalizator-software

instructies:

Stap 1

Als je de naam van het programma hebt opgemerkt, bevat het het woord Vista - de oudere versie van Windows 7. Desondanks kan het worden gebruikt om zowel de Vista-omgeving als het Windows Seven-systeem te lokaliseren. Opgemerkt moet worden dat niet alle versies van dit systeem dit hulpprogramma hoeven te gebruiken. Er is nog een andere oplossing voor Windows Seven Ultimate Edition - een hulpprogramma dat is opgenomen in de standaarddistributiekit.

Stap 2

Op onderstaande pagina kunt u Vistalizator downloaden. Open de Vistalizator-link om het programma te downloaden, selecteer vervolgens de gewenste taalpakketversie en klik op de bijbehorende link. Controleer voordat u gaat downloaden of u de juiste keuze heeft (versie van het besturingssysteem en geïnstalleerd servicepack).

Stap 3

Installeer het programma en voer het uit vanuit het menu Start of vanaf het bureaublad. Klik in het hoofdvenster op de knop Openen. In het dialoogvenster dat wordt geopend, moet u het lokalisatiepakket dat onlangs van internet is gekopieerd, zoeken en selecteren en het openen (druk op de Enter-toets).

Stap 4

Vergeet na het selecteren van de gewenste taal niet op de knop Taal installeren te klikken. Het proces van het installeren van lokalisatiebestanden duurt enige tijd, wat afhankelijk is van de prestaties van uw computer. Klik in het venster dat verschijnt op de knop Ja of de Enter-toets.

Stap 5

Het is ook raadzaam om te controleren op nieuwe versies van taalpakketten die in uw besturingssysteem zijn geïnstalleerd - klik hiervoor op de knop Talen bijwerken. Pas vervolgens de wijzigingen toe om de lokalisatie opnieuw uit te voeren. Sluit het programma na het voltooien van deze handeling. Klik in het dialoogvenster dat moet verschijnen bij het afsluiten van het hulpprogramma op Ja (computer opnieuw opstarten).

Stap 6

Wanneer het systeem opstart, ziet u een welkomstvenster voor de reeds gelokaliseerde versie.

Aanbevolen: