De Taal Wijzigen In De Windows XP-interface

Inhoudsopgave:

De Taal Wijzigen In De Windows XP-interface
De Taal Wijzigen In De Windows XP-interface

Video: De Taal Wijzigen In De Windows XP-interface

Video: De Taal Wijzigen In De Windows XP-interface
Video: Выживание под Windows XP Professional x64 Edition в 2021 году 2024, April
Anonim

Als uw versie van het besturingssysteem Windows XP in een onbekende taal is, is dit geen reden om het opnieuw te installeren. U kunt de OS-interface wijzigen in de gewenste taal. Het is veel sneller dan het systeem opnieuw te installeren. Het enige dat hiervoor nodig is, is internettoegang.

De taal wijzigen in de Windows XP-interface
De taal wijzigen in de Windows XP-interface

Het is nodig

  • - Computer met Windows XP;
  • - taalpakket MUI.

instructies:

Stap 1

De interfacetaal kan niet worden gewijzigd door de standaardmiddelen van het besturingssysteem (met uitzondering van sommige versies van Windows 7). Daarom moet u een speciale MUI downloaden. Dit is de naam van het taalpakket dat als add-on moet worden geïnstalleerd.

Stap 2

Het is noodzakelijk om zo'n taalpakket specifiek voor uw versie van het besturingssysteem te downloaden, houd rekening met de bitness ervan. Taalpakketversies voor 32-bits en 64-bits besturingssystemen zijn niet compatibel. Ook is het raadzaam om rekening te houden met het servicepack van uw versie van Windows XP. Hoewel er taalpakketten zijn die meerdere versies van het servicepack ondersteunen. Als u bijvoorbeeld de Russische interfacetaal voor uw besturingssysteem moet downloaden, voert u in de zoekmachine van uw internetbrowser "Download Russian MUI for Windows XP" in. Aan het einde van de regel kunt u ook de bitdiepte toevoegen, bijvoorbeeld 32-bits.

Stap 3

Nadat het benodigde taalpakket is gedownload, kunt u doorgaan met het installatieproces. Voer het uitvoerbare bestand van het gedownloade taalpakket uit (het bestand met de extensie Exe). Dit opent een menu van waaruit u het proces van het installeren van een nieuwe taal kunt starten. In dit venster kunt u ook inleidende informatie lezen en kennis maken met de help.

Stap 4

Als u een taalpakket voor verschillende versies van het servicepack van besturingssystemen hebt gedownload, moet u in het hoofdmenu van het installatieprogramma het servicepack voor uw OS-versie selecteren. Als het taalpakket alleen voor uw versie van het servicepack is, hoeft u niets te selecteren. Start de installatie door met de linkermuisknop op de knop Installeren te klikken. Het proces zelf is volledig geautomatiseerd. Nadat het is voltooid, wordt de computer opnieuw opgestart. Nadat de pc opnieuw is opgestart, wordt de interface van het besturingssysteem gewijzigd.

Aanbevolen: