De Taal Van Windows Vista Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Van Windows Vista Wijzigen
De Taal Van Windows Vista Wijzigen

Video: De Taal Van Windows Vista Wijzigen

Video: De Taal Van Windows Vista Wijzigen
Video: How to connect Windows Vista to your wireless network 2024, April
Anonim

Voor degenen die het Windows-besturingssysteem gebruiken, is het nauwelijks een geheim dat er naast de versie van het besturingssysteem zelf (XP, Vista, 7), de configuratie (Home, Professional, enz.), Ook een indeling op taal is, die werd gebruikt als een systeem, dat wil zeggen, in venstertitels, bij het weergeven van systeeminformatie, in het helpsysteem, enzovoort. Tegelijkertijd is het onmogelijk om officieel een versie aan te schaffen in Rusland, bijvoorbeeld voor de Verenigde Staten. Om de taal van "communicatie" van Windows Vista in een andere taal te veranderen, hebt u toegang tot internet nodig.

De taal van Windows Vista wijzigen
De taal van Windows Vista wijzigen

Noodzakelijk

Computer met Windows Vista

instructies:

Stap 1

Het eerste dat moet worden opgemerkt, is dat officieel de mogelijkheid om de taalinterface te wijzigen, wordt geboden voor twee versies van Windows Vista, die Ultimate Enterprise worden genoemd. Zorg ervoor dat de versie die u hebt geïnstalleerd een van de bovenstaande is. Zo ja, ga dan naar het tweede deel van de procedure voor het wijzigen van de taal - het downloaden en installeren van het taalpakket.

Stap 2

Gebruik de Windows Update-service. Om dit te doen, selecteert u op het tabblad "Alle programma's" van het menu "Start" de regel "Windows Update". Voer een controle uit op updates voor uw computer. Nadat de controle is voltooid, selecteert u 'Optionele updates zijn beschikbaar'. Zoek de sectie "Windows Vista Ultimate Language Packs" en selecteer het gewenste taalpakket. Natuurlijk kunt u alle beschikbare taalpakketten downloaden en installeren, maar het kost veel tijd en ruimte op de harde schijf.

Stap 3

Bevestig uw taalkeuze door op OK te klikken en "Updates installeren" te selecteren. Houd er rekening mee dat het account waarmee u op de computer bent ingelogd, beheerdersrechten moet hebben. Wacht tot het installatieproces van de update is voltooid en start uw computer opnieuw op. Controleer of de interfacetaal is gewijzigd.

Stap 4

Als er geen mogelijkheid of wens is om automatische updates te gebruiken, download dan het taalpakket als een installatiebestand van de officiële Microsoft-website.

Stap 5

Als uw Windows-versie niet een van de bovenstaande is, kunt u het UI Change Pack niet gebruiken. In dit geval kunt u softwarepakketten van derden gebruiken om Windows Vista aan te passen, zoals het Vistalizator-pakket. Maar er moet aan worden herinnerd dat een dergelijke taalverandering een schending is van de voorwaarden van de licentie van de fabrikant van het besturingssysteem en niet de volledig correcte werking van het "vertaalde" systeem garandeert. In veel gevallen kan het gebruik van een dergelijk configuratiepakket echter de enige uitweg zijn.

Aanbevolen: