Hoe Vkontakte-vrienden Gratis Op Te Winden

Inhoudsopgave:

Hoe Vkontakte-vrienden Gratis Op Te Winden
Hoe Vkontakte-vrienden Gratis Op Te Winden

Video: Hoe Vkontakte-vrienden Gratis Op Te Winden

Video: Hoe Vkontakte-vrienden Gratis Op Te Winden
Video: 📞 How to get a Free USA phone/Получи бесплатно телефонный номер в США 📱 2024, Mei
Anonim

Veel vrienden hebben op sociale media is niet alleen prestigieus en leuk, maar ook lonend. Als u een pagina heeft met een groot aantal abonnees, kunt u met succes advertenties verkopen en goederen en diensten verkopen, waardoor u er geld mee kunt verdienen. Als je wilt slagen terwijl je op een sociaal netwerk zit, moet je zeker leren hoe je Vkontakte-vrienden gratis kunt afsluiten.

Hoe Vkontakte-vrienden gratis op te winden
Hoe Vkontakte-vrienden gratis op te winden

Hoe je veel Vkontakte-vrienden gratis kunt winnen

Er zijn veel manieren om Vkontakte-vrienden gratis te bedriegen. Een daarvan is het banale versturen van sollicitaties naar vreemden.

Om minder bounces te krijgen, kun je aanbieden om vrienden te maken via de functie "mogelijke vrienden". De persoon aan wie de aanvraag is verzonden, zal zien dat u wederzijdse kennissen heeft en, waarschijnlijk denkend dat u elkaar ergens hebt ontmoet, uw verzoek bevestigen.

Om antwoorden op je vriendschapsvoorstellen onmiddellijk te krijgen, kun je via de zoekfunctie die mensen vinden die online status hebben.

Helaas zal het niet mogelijk zijn om op deze manier snel uw pagina te promoten, aangezien het sociale netwerk een limiet heeft van 50 ingediende aanvragen per dag.

Speciale communities zoals 'Toevoegen aan vrienden' kunnen de situatie redden. Om aanvragen te ontvangen, hoeft u alleen maar dergelijke groepen te vinden en uw uitnodigingen erin te plaatsen. Geïnteresseerde gebruikers zullen zichzelf toevoegen aan uw abonnees.

Voor hetzelfde doel is het handig om groepen applicaties te gebruiken waarin "fending" bepaalde voordelen biedt. Bijvoorbeeld "Homeland", "Attack" en anderen. Je moet een geschikte applicatie voor jezelf toevoegen, de community vinden en er lid van worden, een aankondiging plaatsen dat je vrienden wilt worden met andere spelers.

Er zijn ook speciale sites voor het uitwisselen van Vkontakte-vrienden. Bijvoorbeeld vprka.com. Op zo'n portal kun je veel Vkontakte-vrienden online registreren en opwinden en chips verdienen. Je ontvangt chips voor het toevoegen aan abonnees van andere leden en communities. Nadat je het vereiste aantal chips hebt ontvangen, kun je een taak maken en PR starten.

Hoe Vkontakte-vrienden snel op te winden

Een geweldige manier om veel vrienden aan Vkontakte toe te voegen, is door verschillende wedstrijden te houden. De prijs kan worden verloot onder degenen die aan vrienden hebben toegevoegd en inzendingen over de wedstrijd opnieuw op hun pagina hebben geplaatst. Hoe meer gevraagd wordt naar de prijs, hoe groter het publiek kan worden aangetrokken. Het kan bijvoorbeeld een iPod zijn, die relatief goedkoop is, maar een zeer aantrekkelijk cadeau is.

U kunt een groot aantal vrienden krijgen met het programma dat spam verzendt. Bijvoorbeeld Viking Botovod. De demoversie is gratis.

Om de applicatie te gebruiken, moet u deze downloaden van de officiële website, installeren en uw account eraan toevoegen. Het is onwenselijk om de hoofdpagina op een sociaal netwerk te gebruiken om vrienden te bedriegen, omdat de administratie Vkontakte-gebruikers kan blokkeren voor spam.

In de programma-instellingen moet je de optie om vrienden te delen inschakelen, waardoor een proces wordt gestart waarmee je gratis Vkontakte-vrienden kunt afsluiten.

Aanbevolen: