Hoe Likes Op Vkontakte Te Eindigen

Inhoudsopgave:

Hoe Likes Op Vkontakte Te Eindigen
Hoe Likes Op Vkontakte Te Eindigen

Video: Hoe Likes Op Vkontakte Te Eindigen

Video: Hoe Likes Op Vkontakte Te Eindigen
Video: БЕСПЛАТНЫЕ ЛАЙКИ В VK 2024, Mei
Anonim

Op het sociale netwerk Vkontakte kun je likes op foto's en berichten plaatsen. Veel gebruikers willen verschillende wedstrijden winnen op basis van stemresultaten of lijken gewoon populair door veel likes te krijgen bij het veranderen van hun avatar. Om snel een record of foto te krijgen, krijg je veel harten, leer hoe je Vkontakte-likes kunt beëindigen.

Hoe likes op Vkontakte te eindigen
Hoe likes op Vkontakte te eindigen

Hoe Vkontakte-likes op een foto te beëindigen

Je kunt Vkontakte-likes krijgen als je deelneemt aan een fotowedstrijd of je ava hebt gewijzigd, je kunt dit gratis doen door een verzoek naar je vrienden te sturen om op het hart onder de foto te klikken. Dit kan door het bijbehorende bericht op je wall te plaatsen. Mensen die zijn geabonneerd op uw updates, zien dit in het nieuws en kunnen na een paar seconden op uw oproep reageren. Als de foto in een groep is geplaatst, kunt u deze opnieuw op uw muur plaatsen met een speciale knop in de vorm van een hoorn door een opmerking aan het bericht toe te voegen.

Helaas bekijken niet alle Vkontakte-gebruikers het nieuws. Als je het vragen om likes effectiever wilt maken, stuur ze dan privéberichten. De meeste zorgzame vrienden zouden op je oproep moeten reageren.

Er zijn misschien niet te veel vrienden om veel likes te krijgen. In dit geval moet je anderen, misschien vreemden, vragen om een hartje onder de foto te plaatsen. Als je vrienden de foto opnieuw op hun pagina plaatsen met het verzoek om de foto leuk te vinden, kunnen hun abonnees je ondersteunen door het aantal likes van de Vkontakte-foto te verhogen.

Als je niet bescheiden genoeg bent en veel tijd hebt, kun je proberen de foto's van de gebruikers op het online sociale netwerk leuk te vinden door ze de bijbehorende tekst in een persoonlijk bericht te sturen.

Deze methode kan echter nauwelijks effectief worden genoemd om Vkontakte-likes te beëindigen, omdat niet iedereen zal reageren op het verzoek van een vreemde. Ja, en Vkontakte heeft een limiet op het aantal berichten dat per dag wordt verzonden naar "geen vrienden".

Het sociale netwerk heeft communities en applicaties waarmee je likes met elkaar kunt uitwisselen. Om de gekoesterde harten te krijgen, typt u het overeenkomstige verzoek in het zoeken naar groepen, sluit u zich aan bij populaire communities en vraagt u om wederzijdse voorkeuren van gebruikers.

Hoe Vkontakte-likes op een record af te ronden

Als je veel likes op je post wilt krijgen, kun je dezelfde methoden gebruiken als voor het cheaten van gratis likes op foto's.

Het is ook de moeite waard om de opties voor het verhogen van likes te overwegen, die in rekening worden gebracht.

U kunt dus verwijzen naar speciale cheatsites, bijvoorbeeld likest.tu. Om deze methode te gebruiken, moet u zich registreren op de portal en op harten klikken op verzoek van andere gebruikers. U ontvangt dus harten op uw account, die terugkeren zoals de gemaakte taak.

Je kunt Vkontakte-likes snel opwinden met speciale programma's. Een voorbeeld is de Viking Botovod. Het punt van dergelijke toepassingen is dat ze een virale promotie veroorzaken. Het programma wordt betaald, net als de meeste andere vergelijkbare diensten. Er kan echter een beperkte demoversie worden gebruikt. Om de service te gebruiken, moet u het bestand installeren, uw account aan het programma toevoegen en inloggen met uw wachtwoord en gebruikersnaam.

Om niet te worden geblokkeerd door de Vkontakte-administratie voor valsspelen, en om uzelf te beschermen tegen het hacken van de pagina door indringers, is het raadzaam om dergelijke services te gebruiken vanaf een onnodig account.

Vink in de programma-instellingen de vakjes aan die je nodig hebt en start de cheat door op "Ok" te klikken.

Het is dus vrij eenvoudig om Vkontakte-likes af te ronden, omdat hier veel zowel betaalde als gratis mogelijkheden voor zijn. Onthoud echter dat het winnen van de competitie als gevolg van valsspelen misschien niet meetelt, en dat dergelijke populariteit slechts denkbeeldig is.

Aanbevolen: